İş kazalarına bir kurban da Çerkezköy'den

Veliköy Organize Sanayi Bölgesi'nde bir fabrikada meydana gelen yangında İran uyruklu Nebi isimli taşeron işçi hayatını kaybetti.

Çerkezköy 22.05.2014 21:20:00 0
İş kazalarına bir kurban da Çerkezköy

YİNE TAŞERON, YİNE DİKKATSİZLİK, YİNE KAZA, YİNE ÖLÜM

Veliköy Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren Sema Plastik isimli fabrikada saat 16.00 sıralarında meydana gelen yangında bir kişi hayatını kaybetti. İddiaya göre, bir şahıs şirketinde taşeron olarak çalışan ve Veliköy’deki Sema Plastik isimli fabrikaya kaynak yapmak için gelen Nebi isimli işçi, çatıda kaynak yaptığı sırada kaynağın kıvılcımının bacadan aşağıya düşerek talaşları tutuşturması üzerine oluşan alev topunun kendini çekmesiyle bacadan aşağıya düştü.

 

 

ADLİ TIP KURUMU’NA GÖNDERİLDİ

İstanbul İkitelli’den çalışmak için Veliköy’e geldiği öğrenilen İran uyruklu Nebi isimli şahıs, yanarak feci şekilde can verdi. Çorlu İlçe Jandarma Komutanlığı olay yeri inceleme ve Çerkezköy İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, olay yerinde geniş güvenlik önlemi alındı. Olay yerine gelen Çerkezköy Belediye İtfaiye Müdürlüğü ekipleri de yangını söndürdü. Olayda yanarak can veren Nebi isimli şahsın cesedi, Çerkezköy Cumhuriyet Savcısı Mehmet Değiş’in yaptığı incelemenin ardından Çerkezköy Devlet Hastanesi Morgu’na kaldırıldı. Hastanede Cumhuriyet Savcısı Mehmet Değiş tarafından yapılan ön otopsinin ardından, vücudunda birinci derece yanıklar oluşan ve yanarak hayatını kaybeden şahsın cesedi İstanbul Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Çerkezköy Cumhuriyet Savcılığı olayla ilgili çok yönlü soruşturma başlattı.

Haber / Cem BÜLBÜL
 

 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10