Akay: Otogarda son aşamaya geldik

30 Mart'tan CHP'den Çerkezköy Belediye Başkanlığı'na seçilen Vahap Akay'a hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor.

Çerkezköy 23.05.2014 15:28:00 0
Akay: Otogarda son aşamaya geldik

EN İYİ ŞEKİLDE HİZMET VERMEK İSTİYORUZ

Vahap Akay dün de İstanbul Seyhat Travel Yönetim Kurulu Başkanı Selamı Tırış, Yönetim Kurulu Başkan yardımcısı Sırrı İnanYönetim Kurulu Üyeleri  Metin Babacan, Recep Öğünbaş,Bölge Müdürleri  İbrahim Bilgi,Mehmet Bilice ve Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Kuş’u ağırladı. Ziyarette konuşan İstanbul Seyahat Travel Yönetim Kurulu Başkanı Selami Tırış, Vahap Akay’a yeni görevinde başarılar diledi. Akay’ın iyi işlere imza atacağına inandığını söyleyen Tırış “Çerkezköy bizim için çok önemli. Biz İstanbul Seyhat olarak Çerkezköy halkına ve bölge halkına en iyi şekilde hizmet vermek istiyoruz.Temennimiz yeni otogarın bir an önce hizmete girmesi.Eğer hizmete açılması uzayacak ise eski otogarda hizmete başlayalım” diye konuştu.

 

 

BÜYÜK YATIRIMLAR YAPTIK

Otogardan başka Şehir merkezinde de bilet satış noktaları açmak istediklerini söyleyen Selami Tırış “Çerkezköy halkına en iyi şekilde hizmet vereceğiz. Biz buraya büyük yatırımlar yaptık. Önümüz yaz sezonu.Bu yaz sezonunu da kaçırmak istemiyoruz.Servis içinde yapılandırma yapmak istiyoruz” dedi.  Selami Tırış, Çerkezköy’e halkına kaliteli ve ucuz hizmet vermeyi planladıklarını ve verecekleri hizmetlerle bunu kanıtlayacaklarını da belirterek, “Biz önce kazancımızın yanında Çerkezköy halkına kaliteli ucuz hizmet yapmak eğilimindeyiz. Bunda da kararlıyız. Rekabet Çerkezköy’de kaliteyi getirir. Türkiye’nin bir çok il ve ilçelerine Çerkezköy’den direkt olarak otobüslerimiz kalkacak” dedi. 

HİZMETLER HIZLANACAK

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay da, Tekirdağ’ın artık büyükşehir olduğuna dikkat çekerek “Şu an geçiş dönemi yaşıyoruz. Kurumlar daha yeni yeni oluşuyor. Kısa sürede Büyükşehir kurumları oturacak ve hizmetler hızlanacak” dedi. Yeni otogarın bir an önce hizmete girmesi için çalışmalara devam ettiklerini dile getiren Akay “Ancak prosedür ağır işliyor. Temennim önümüzdeki hafta Çarşamba yada Perşembe günü bunu çözeriz diye duşünüyorum. Çünkü artık son aşamada. Biliyorum sizler de buraya yatırımlar yaptınız. Eğer yeni otogarın hizmete açılması uzarsa o zaman sizleri eski otogarda hizmete başlatabiliriz” dedi.

Haber / Kemal ALTUNOĞLU

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10