Öğrenciler bahar şenliğinde gönüllerince eğlendi

Özel Gülerçin Koleji Okul Aile Birliği tarafından düzenlenen programla öğrenciler yıl içerisindeki yorgunluklarını atmaya çalıştı.

Çerkezköy 26.05.2014 18:50:00 0
Öğrenciler bahar şenliğinde gönüllerince eğlendi

GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİLER

2013-2014 eğitim ve öğretim yılında öğrencilerin ders ve sınav stresini bir nebze olsa unutturmak için düzenlenen program dün saat 13.00’de gerçekleştirildi. Saat 16.30’a kadar devam eden programda öğrencilere pamuk şekeri, patlamış mısır, döner ekmek gibi ikramlar yapıldı. Küçük öğrencilerin şişme oyun parkında gönüllerince eğlendiği şenlikte öğrenciler söyledikleri birbirinden güzel şarkılarla unutulmaz bir gün yaşadı. Şiirlerin okunduğu, çalan müzik eşliğinde dansların yapıldığı eğlencede öğrenciler gönüllerince eğlendi.

 

 

ÖĞRENCİLERİMİZ STRES ATTILAR

Özel Gülerçin Okulu Müdürü Süleyman Sezgin düzenlenen programda öğrencilerin gönüllerince eğlendiğini ifade ederek “Okul Aile birliğimizin ile düzenlediğimiz programda öğrencilerimizin streslerini bir nebze olsun hafifletmek istedik. Düzenlenen programda da öğrencilerimiz gönüllerince eğleniyorlar” dedi. Okul Aile Birliği Başkanı Semra Arslan da bahar şenliğine, anasınıf, ilk ve ortaokul ile lise öğrencilerin katıldığını ifade ederek “Geleceğimiz olan gençlerimizin yetiştirilmesinin önemli olduğunu düşünüyorum. Bu anlamda yaptığımız geleneksel bahar şenliği ile okul, öğrenci ve veli üçlüsünü bir araya getirdik. Eğitim sisteminin daha sağlıklı yürümesi açısından bu etkinliklerin önemli olduğunu düşünüyorum. Öğrencilerimizi bugün gerçekleştirdiğimiz etkinlikte mutlu ettik. Okul Aile Birliği üyelerimize ve okul yönetimine teşekkür ediyorum” dedi.

Haber /Faik Onur KAYA

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10