Yeni Otogar pazartesi açılıyor

Yapımına 2012 yılı Kasım ayında Ali Ertem döneminde başlanan Çerkezköy Şehirlerarası Otobüs Terminali pazartesi günü açılacak.

Çerkezköy 27.05.2014 15:58:00 0
Yeni Otogar pazartesi açılıyor

PROSEDÜR NEDENİYLE UZADI

Çerkezköy Gümrük Müdürlüğü’nün yanındaki alana yapılan ve yaklaşık 2 milyon 23 bin TL’ye mal olan Yeni Çerkezköy Otogarı’nın geçtiğimiz yıl Haziran ayında açılması planlanırken, daha sonra yapılan açıklamada da Ocak ayında açılacağı duyurulmuştu. Yapım çalışmaları ve prosedür nedeniyle açılışı uzayan Çerkezköy Otogarı’nın pazartesi günü yeni yerinde hizmet vermeye başlayacağı belirtildi.

İÇERİSİNDE NELER VAR?

Çerkezköy Şehirlerarası Otogarı'nda toplam 10 adet yazıhanenin yanı sıra 5 adet dükkan, cafe, mescit, abdesthane, berber, terzi, sağlık birimi, çocuk bakım odası gibi birimler yer alıyor.

SİNYALİZASYON ÇALIŞMAYA BAŞLAYACAK

Yeni otogarın bulunduğu alanda Cuma günü sinyalizasyonun çalışmaya başlayacağını ifade eden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “İlk 5-10 gün içinde gerekli düzenlemeler yapılacak. Firmalar da çarşıdan servis koyarak vatandaşların otogara ulaşımını sağlayacaklar” dedi.

PARK VE TÖREN ALANI PROJESİ

Pazaryerini biraz küçültüp sağa kaydırma planlarının olduğunu söyleyen Akay “Otogarın yeni yerine taşınması ile birlikte boş kalacak olan eski otogar alanında da park ve tören alanı yapılması projemiz var” dedi.

Haber / Gülveren VATANSEVER

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10