Somali'den acı haber

Somali'nin başkenti Mogadişu'da Türk Hava Yolları çalışanlarının bulunduğu bir araca saldırı düzenlendi. Saldırıda Türk Hava Yolları Güvenlik Müdürü Saadettin Doğan başından vuruldu.

Çerkezköy 27.05.2014 16:12:00 0
Somali

ACI HABERİ ÇERKEZKÖY’DE ALDI

Somali’de yatırımı bulunan Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Süleyman Kozuva ile görüşmek için Çerkezköy’e gelen Somali Maliye Bakanı H.E. Abdulhani Mohamed Nor, ziyaret sırasında Somali’de meydana gelen saldırı olayını öğrendi.

 

 

KARDEŞİMİZ İÇİN ÇOK ÜZGÜNÜZ

Süleyman Kozuva’ya gelen bir telefon üzerine acı haberi alan Bakan Mohamed Nor, saldırı haberi ile ilgili Somali yetkililerine ulaşmaya çalıştı. Yetkililere ulaşamayan, kendisine dönmeleri için haber bırakan Bakan Mohamed Nor, Çerkezköy’de aldığı acı haberden dolayı çok üzgün olduğunu ifade ederek “Somali’deki yetkililerle bağlantı kuramadım. O nedenle çok fazla açıklama yapamıyorum. Kardeşimiz için çok üzgünüz” dedi.  Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva da Bakanın acı olayı Çerkezköy’de öğrendiğini ifade ederek “Türk Hava Yolları’nın özel güvenlik firmasının personeliydi. Çok değerli bir arkadaşımızdı. Çok üzgünüz kendisine Allah’tan rahmet kederli ailesine başsağlığı diliyorum” diyerek olaydan duyduğu derin üzüntüyü dile getirdi.

Haber / Gülveren VATANSEVER

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10