Karşılama dalında Türkiye şampiyonasına katılacaklar

Halit Narin Endüstiri Meslek Lisesi Halk Oyunları Kulübü il çapında yapılan yarışmalara 2 dalda katıldı.

Çerkezköy 27.05.2014 16:41:00 0
Karşılama dalında Türkiye şampiyonasına katılacaklar

İL BİRİNCİSİ OLDULAR

Tekirdağ’da yapılan Halk Oyunları Valilik kupası yarışmalarına katılan  Halit Narin Endüstiri Meslek Lisesi Halk Oyunları Kulübü , düzenlenen düzenlemeli büyükler ve düzenlemesiz gençler kategorisinde il birinciliği elde etti. Geleneksel düzenlemeli dalda zeybek dansı ile , geleneksel düzenlemesiz  dalında ise Tekirdağ Karşılama oyunu ile  il birinciliği elde ederek Tekirdağ’ı  iller arası yarışmada temsil etme hakkını elde ettiler .

 

“TÜRKİYE BİRİNCİSİ OLARAK KATILACAĞIZ”

Mayıs ayı ortalarında Bodrumda yapılan Zeybek grubu yarışmalarına Tekirdağ’ı temsilen katılan Halit Narin Endüstri Meslek Lisesi Halk Oyunları Kulübü Zeybek ekibi Bodrum’da yapılan yarışmalarda ise Türkiye dördüncüsü oldu. 24 – 25 Mayıs tarihin de ise Tekirdağ’da bölge yarışmasına katılan Halit Narin Endüstri Meslek Lisesi Halk Oyunları Kulübü  karşılama türünde ise  Marmara bölge birincisi oldu. İstanbul’da yapılacak olan Türkiye şampiyonasına da karşılama türü Türkiye birincisi olarak katılacaktır.

 

TEŞEKKÜR ETTİ

Kendilerine destekte bulunanlara teşekkür eden Spor klübü oyuncuları  “ Bizlerden yıl boyunca yaptığımız faaliyetler ve yarıştığımız yarışmalarda desteğini esirgemeyen Başta Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay’a , Çerkezköy Belediye Başkanı Sayın Vahap Akay’a , Halk Eğitim Merkezi Müdürümüze ve sponsorlarımız olan Kardeşler yapı Süleyman Kozuva’ya, Dönerce , Sütlü Bey peynircilik, Armin Gurme, Peynir Dünyası, Ebru Ateş Kara’ya ve Çorbacıoğlu sigortaya teşekkürlerimizi borç biliriz” dedi.

Haber/Cem BÜLBÜL

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10