Öğrencilerin yılsonu sergisi beğeni topladı

Kapaklı Yıldızkent İlköğretim Okulu öğrencileri yıl boyunca Fen Bilimleri, Teknoloji ve Tasarım ve Resim sergisi gerçekleştirdi.

Kapaklı 27.05.2014 17:03:00 0
Öğrencilerin yılsonu sergisi beğeni topladı

ÇOK SAYIDA DAVETLİ KATILDI

Yıldızkent İlköğretim Okulu Yılsonu Sergisi’nin açılış törenine Kapaklı Kaymakamı Aslı Aynaoğlu Kuzulu, Kapaklı Belediye Başkan Vekili Nalan Çolak, İlçe Milli Eğitim Müdürü Suat Yüksel, Okul Yönetimi, öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı. Öğrenciler tarafından yapılan resimler, tablolar ve teknoloji tasarımları da açılışa katılanların büyük ilgisini çekti. Kendi yaptıkları eserlerin stantlarında duran öğrenciler sergiyi gezen Kaymakam Aslı Aynaoğlu Kuzulu ve diğer konuklara projeleri ve çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundular.

 

 

“ÖĞRENCİLER İLE GURUR DUYUYORUM”

Sergiye büyük emek gösteren öğrencilere ve öğretmenleri tebrik eden Kapaklı Kaymakamı Aslı Aynaoğlu Kuzulu “ İnanıyorum ki bu sergideki her şey ayrı bir değer taşıyor. Bu sergi gibi heyecan dolu ve güzel etkinliklerin açılışını yapmanın gururunu yaşıyorum. Tüm öğrencilerimizin ellerine sağlık. Katılımlarından dolayı bütün davetlilere teşekkür ediyorum” diye konuştu.  Sergi hakkında da bilgiler veren Resim Öğretmeni Berrin Şenyer, öğrencilerin yıl boyunca güzel çalışmalar ortaya koyduklarını kaydetti. Öğrencileri tebrik eden Şenyer “ öğrencilerimiz hem SBS’ye çalışırken, hemde böyle çalışmaları ortaya çıkardılar. Kendileri ile gurur duyuyorum” dedi. Müzik öğretmeni Hasan Ergül’ün piyano ile müzik ziyafeti sunduğu sergi açılışında katılımcılara çeşitli ikramlarda bulunuldu.

Haber / Kemal ALTUNOĞLU 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10