Öztekin: Hayallerinizin peşinden gidin

Namık Kemal Üniversitesi Çerkezköy Meslek Yüksekokulu tarafından düzenlenen "Elif gibi sevmek" konulu konferansa konuşmacı olarak Yazar Hikmet Anıl Öztekin katıldı.

Çerkezköy 27.05.2014 17:06:00 0
Öztekin: Hayallerinizin peşinden gidin

KİMSE SAKAT KALMAK İSTEMEZ

Dün 14.00’da Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonu’nda düzenlenen konferansın açılış konuşmasını ÇEMYO Öğretim Görevlisi Taha Aslanlı yaptı. Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Hayrettin Çetinkaya da dernek olarak 8 yıldır güzel şeyler yaptıklarını ifade etti. Kimsenin dünyaya sakat gelmek istemediğini söyleyen Çetinkaya “Ama ufacık bir rahatsızlıkta sakat kalınabiliyor. Bizler okullarda öğrencilere nasıl sakat kaldığımızı anlatıyoruz” dedi.

 

 

GÖSTERİLERİ İLE BEĞENİ TOPLADILAR

Derneğin sema, folklor, tiyatro ve Türk Sanat Müziği ekibinin olduğunu ifade eden Çetinkaya “Engellileri sosyalleştirmek istiyoruz. Çünkü hepimiz birer engelli adayıyız” dedi. Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi Sema Ekibi gösterileri ile beğeni topladı. Gösterinin ardından gösterisinin ardından eğitmenleri Sakine Arslan’a Yüksekokul Sekreteri Gülsüm Tekin tarafından çiçek takdim edildi.

 

 

TOPLUMDAN KORKMAYIN

Konferansta konuşan yazar Hikmet Anıl Öztekin de çalışıldığı zaman birçok şeyin başarılabileceğini ifade ederek “Hayalleriniz varsa onlara gidin, onu yapın” dedi. Toplum baskısı ve korkunun insanlara sonradan öğretildiğini söyleyen Öztekin “Toplumdan korkmayın. Mutsuz olmak için sınavlara hazırlanıyoruz. Bizi sistem bu şekilde alıştırdı. Mutsuz olduğunuz şeyi 2 sene yaparsanız ne ondan kopabilirsiniz ne de eski enerjinize dönebilirsiniz” dedi. Ocak ayında ilk kitabı olan “Elif Gibi Sevmek” isimli kitabını okuyucuyla buluşturan Yazar Hikmet Anıl Öztekin, öğrencilere çeşitli öneri ve tavsiyelerde de bulundu. Konferansın sonunda  Öztekin’e çiçek takdim edildi.

Haber / Gülveren VATANSEVER

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10