Müzikholde silahlı çatışma

İstanbul'a bağlı Büyükçavuşlu beldesinde önceki gece saat 00.00 sıraları meydana gelen silahlı çatışmada 1 kişi hayatını kaybederken 1 kişi de yaralandı.

Çerkezköy 28.05.2014 11:41:00 0
Müzikholde silahlı çatışma

YOLDA HAYATINI KAYBETTİ

İddiaya göre Çerkezköy’den bir grup arkadaşı ile Çavuşlu’da bulunan Şato Müzikhol’e giden İmran Duruk (24) ve beraberindekiler müzikhol girişinde aralarında daha önceden husumet olan şahıslarla sözlü tartışmaya başladı. Kısa sürede tekmeli ve sopalı kavgaya dönen olayda silahlar ve tüfekler ateşlenirken, olayda biri kafasına olmak üzere vücuduna 3 kurşun isabet eden bir çocuk babası İmran Duruk Çerkezköy Devlet Hastanesi’ne kaldırılırken yolda hayatını kaybetti.

 

 

3 KURŞUN YARASI ALDI

Yanında bulunan Özcan Tokuç ise yaralı olarak Çerkezköy Devlet Hastanesi aciline kaldırıldı. Cinayet sonrası yapılan otopside İmran Duruk’un biri kafasına olmak üzere vücuduna 3 kurşun yarası aldığı belirlendi. Silivri Cumhuriyet Savcısı Murat Eşref Kumbaroğlu olay yerinde cinayete ilişkin incelemelerde bulunurken, Çerkezköy Cumhuriyet Savcısı Mahmut Ateş’in yaptığı ön otopsinin ardından İstanbul Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Çatışmada hayatını kaybeden evli ve bir çocuk babası İmran Duruk otopsinin ardından memleketi Erzurum Pasinler’de toprağa verilecek.

Haber / Şaban KARDEŞ

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10