Öğrencilerin bir yıllık emekleri sergileniyor

Ergene Deri Sanayicileri Teknik ve Meslek Lisesi'nde yılsonu sergisi açıldı.

Ergene 28.05.2014 14:33:00 0
Öğrencilerin bir yıllık emekleri sergileniyor

SERGİ AÇILDI

2013-2014 yılı eğitim öğretim programının sonunda okul öğrencilerinin etkinlikleriyle hazırlanan sergi okul bahçesinde düzenlenen programla açıldı. Ergene Kaymakamı Fatih Kızıltoprak’ın eşi İlke Kızıltoprak, Ergene Milli Eğitim Müdürü Ömer Erdem, Ergene Belediye Başkan Vekili Menderes Yıldız, Deri Organize Sanayi Müdürü Mehmet Yıldırım, Çorlu Milli Eğitim Şube Müdürleri, Siyasi Parti temsilcileri, çok sayıda veli ve vatandaş katıldı.

 

 

TAKDİR TOPLADI

Program İstanbul Büyükşehir Belediyesi Mehter Takımının eşliğinde saygı durusu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Mehter Takımının sunduğu dinleti ve marşlardan sonra okulun folklor ekibinin gösterisi izlendi. Elektrik Elektronik Alan Şefi Öğretmen Erkan Pala’nın açılış konuşmasının ardından serginin açılışı yapıldı. Teknik Lisenin tüm branşlarında zümre öğretmenlerin başkanlığında, bölüm öğrencilerinin hazırladığı sergi ile takdir topladı.

GENÇLİĞE YAKIŞAN BUDUR

Başarılı bu öğrencilerin azimkar ve vefakar öğretmenlerine teşekkür eden İlke Kızıltoprak “Öğrencilerimizi böylesi çalışmaların içinde aktör olarak görmek Türkiye Gençliğine yakışandır. Alkışa ve övgüye layık bulduğum öğretmenlerini tebrik ederim.” dedi.

Haber / Sevay KARDEŞ

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10