Kaymakamlık Turnuvası 2 Haziran'da başlıyor

Çerkezköy Kaymakamlığı tarafından bu yıl ilk kez düzenlenmesi planlanan Kaymakamlık Halı Saha Futbol Turnuvasına katılacak 22 takım çekilen kuranın ardından belli oldu.

28.05.2014 19:40:00 0
Kaymakamlık Turnuvası 2 Haziran

22 takımın mücadele edeceği turnuvanın ilk turu eleme usulüne göre yapılırken, maçlar sonunda rakiplerini yenen 11 takım bir üst tura yükselecek. Turnuvanın devamında ise bir üst tura yükselen 11 takım iki gruba ayrılacak. Turnuvanın açılış karşılaşması ise 2 Haziran’da saat 18.00’de Çerkezköy Basın mensupları ile Nurullah Narin Ortaokulu arasında oynanacak. Olimpiyat Halı Sahası’nda oynanacak karşılaşmalar öncesinde Çerkezköy Belediyesi’nin Turnuva tertip komitesine sunduğu takım listesinde Belediye Başkanı Vahap Akay’ın da bulunması dikkatlerden kaçmadı.Çerkezköy Kaymakamlığı tarafından bu yıl ilk kez düzenlenen ve geleneksel hale getirilmesi planlanan futbol turnuvasına katılacak takımlar belli oldu.

 

 

TOPLANTI YAPILDI

Çerkezköy Kaymakamlığı tarafından bu yıl ilk kez düzenlenecek olan Kaymakamlık Halı Saha Futbol Turnuvasında mücadele edecek takımlar belli oldu. Önceki gün 75.Yıl Ortaokulu konferans salonunda saat 14.00’de düzenlenen toplantıya Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü İlçe Müdürü Metin Aysal,  Çerkezköy Milli Eğitim Şube Müdürü İrfan Danışmaz ile kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

 

 

HERKESE BAŞARILAR DİLEDİ

Programda konuşma gerçekleştiren Çerkezköy Milli Eğitim Şube Müdürü İrfan Danışmaz” Bu yıl ilkini yaptığımız turnuvanın startını 2 Haziran’da vereceğiz. İlk defa olduğu için eksiklikler olacağız. Ancak bu yıl tecrübe edeceğiz. Seneye de yapacağımız turnuvalarla birlikte  daha iyi organize olacağız. İnşallah hepimizi için iyi bir turnuva olur. Futbolu sevdirmek istiyoruz ve kaynaşmayı da sağlamak istiyoruz. Bu turnuvanın herkese hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

İLGİDEN DOLAYI TEŞEKKÜR ETTİ

Turnuvaya katılacak takımlara başarılar dileyerek konuşmasına başlayan Çerkezköy Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü İlçe Müdürü Metin Aysal “ Umarım bu yıl eksiklikler ile başlattığımız turnuva güzel sonuçlanır. Bütün takımların ilgisinden dolayı teşekkür ediyorum. Dört yıldır Çerkezköy’de görev yapıyorum ve  bu turnuvayı düzenleyemiyorduk. Kaymakam Metin Kubilay geldiğinden itibaren sporu desteklemektedir. Onun desteğini her zaman arkamızda hissediyoruz.

Bundan sonra umarım seneye planlı, programlı ve katılımlı bir turnuvaya yapacağız. Dernekler, sendikalar katılmak istediklerini söylediler. Ramazandan dolayı, çok az zamanımız var. Okulların tatile girmesi ile öğretmen ve memurlar izne gidiyorlar. İnşallah unuttuğumuz, yapamayacaklarımızı bundan sonra turnuvalarda daha iyisini yapacağız” diye konuştu.

FİKSTÜR BELLİ OLDU

Konuşmaların ardından turnuvanın nasıl yapılacağı hakkında karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu. 22 takımla başlayacak turnuvanın ilk turu eleme sistemine göre oynanacak. 11 maç sonunda rakiplerini yenen takımlar gruplara kalacak. İlk turun ardından grup sistemi ile devam edecek turnuvada A Grubu’nda 5, B Grubu’nda ise 6 takım yer alacak. Gruplarını ilk iki sırada tamamlayan takımlar bir üst tura çıkarken, yeniden eleme sistemine dönülecek turnuvada, yarı final maçları çapraz eşleşme sonucunda olacak.

İLK KARŞILAŞMA PAZARTESİ GÜNÜ OYNANACAK

2 Haziran’da başlayacak turnuvada ilk maç saat 18.00-19.00 saatleri arasında Çerkezköy’de görev yapan Basın Mensupları ile Nurullah Narin Ortaokulu arasında oynanacak. Bu karşılaşmanın ardından ise saat 19.00’da Vergi Dairesi ile Halit Narin Metem okulu karşı karşıya gelecek. Turnuvalar hafta içi her gün Olimpiyat Halı Saha’da saat 18.00-19.00 ve 19.00 – 20.00 saatleri arasında oynanacak.

EŞLEŞEN TAKIMLAR BELLİ OLDU

Turnuvadaki takımlar ve eşleşmeler ise şu şekilde oluştu; Çerkezköy Basını- Nurullah Narin Ortaokulu Vergi Dairesi-Halit Narin METEM Çerkezköy Belediyesi-İlçe Jandarma Komutanlığı İlçe Emniyet Müdürlüğü – Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Anadolu Lisesi Kızılpınar Belediyesi Ç.P.L. – Sosyal Güvenlik Merkezi 3.Zırhlı Tugay Komutanlığı – Mevlana Ortaokulu 75.Yıl Ortaokulu – Çerkezköy Devlet Hastanesi Raif Dinçkök Ortaokulu – 125.Yıl Ortaokulu Veliköy Ç.P.L. – Çerkezköy Müftülüğü Çalışma ve İş Kurumu – İmam Hatip Ortaokulu Fevzipaşa– Özel İdare – Müjgan Serkan Karagöz Özel Eğitim Uygulama Merkezi. Öte yandan turnuvaya katılan Çerkezköy Belediyesi’nde Belediye Başkanı Vahap Akay’ın da listede bulunması dikkatlerden kaçmadı.

Haber/Faik Onur KAYA

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10