İşkur artık NKÜ'de

Namık Kemal Üniversitesi Rektörlüğü ile Türkiye İş Kurumu Tekirdağ İl Müdürlüğü (İŞKUR) arasında imzalanan protokol ile NKÜ Ziraat Fakültesi Dekanlık Binasında İŞKUR Hizmet Noktas?

Tekirdağ 29.05.2014 10:35:00 0
İşkur artık NKÜ

ÜNİVERSİTE BÜNYESİNDE SUNULACAK

NKÜ Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek; ‘İŞKUR Tekirdağ İl Müdürlüğü ile imzaladıkları bu protokolle Üniversite öğrencilerine İŞKUR’un hizmetlerinin üniversite bünyesinde de sunulmasını sağlamış olduklarını dile getirerek “Oluşturulan “İşkur Hizmet Noktası”  başta öğrencilerimiz olmak üzere bütün vatandaşlarımızın İŞKUR ile ilgili başvurularına cevap verecek” dedi.

KARİYER GELİŞİMİ İLE İLGİLİ DE HİZMET SUNULACAK

Bu Hizmet Noktasının öğrencilerin mezuniyet sonrası iş hayatına hazırlamak için çeşitli eğitim programları ile kariyer gelişimi işlevinde hizmetler sunacağını söyleyen Şimşek “Ayrıca öğrencilerimize c.v.  hazırlama, mülakat teknikleri, kişisel gelişim, kendi işini kurma konularında eğitim bilgilendirme çalışmaları yapmaktadır. İşkur Hizmet Noktası’na başvuran öğrencilerimize işbaşı eğitimi kursları adlı hizmet turu ile yeni mezunların iş tecrübesi kazanmasını kolaylaştırma açısından önemlidir. Bu noktada İŞKUR Hizmet Noktası’nın iyi bir hizmet verileceğine inanıyor ve hayırlı olmasını diliyorum’’ dedi.

13 BELEDİYEDE HİZMET NOKTASI BULUNUYOR

İŞKUR İl Müdürü Şerafettin Küçük de “Tekirdağ’da 13 Belediye’de İŞKUR Hizmet Noktası bulunuyor. Sanayiye ara eleman ve teknik eleman yetiştiren Üniversitemizde de hizmet noktası açılması, kurum hizmetlerinin üniversite gençlerimizin ayağına kadar götürme açısından oldukça önemlidir” dedi.

Haber / Gülveren VATANSEVER

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10