Karacalar: Eğitime desteğimizi sürdüreceğiz

Rağbet Erol'un meclis üyesi seçilmesinin ardından görevinden istifa etmesi ile Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Çerkezköy Şube Başkanlığına getirilen Selda Karacalar, "Dernek olarak dÃ?

Çerkezköy 29.05.2014 11:15:00 0
Karacalar: Eğitime desteğimizi sürdüreceğiz

KURSLARDAN ÜCRET TALEP ETMİYORUZ

Kurslardan herhangi bir ücret talep etmediklerini ifade eden Karacalar, amaçlarını kurslar sayesinde vatandaşların bir şeyler öğrenerek aile bütçelerine katkı sağlamaları olduğunu dile getirdi. Fotoğraf ve resim sergilerinin devam ettiğini söyleyen Karacalar, “Öğrencilerden gelen talep üzerine önümüzdeki günlerde bilgisayar ortamında photoshop kursu açacağız. Bu kurslar derneğimiz üyeleri arasında bulunan bilgisayar uzmanları tarafından öğrencilere ücretsiz olarak verilecek” dedi. Karacalar, kursa katılmak isteyen öğrencilerin, derneğe giderek kayıt yaptırması gerektiğini söyledi.

AİLELERE DE KURS VERİLİYOR

Kurslara öğrencilerin yanı sıra ailelerin de katılabileceğini ifade eden Karacalar “Şu anda öğrencilerimize ve ailelerine iletişim dersleri de veriyoruz. İletişim derslerinde bir anne babanın çocuğuna hangi durumlarda nasıl yaklaşım göstermesi ve çocuklarında anne ve babalarına nasıl davranması gerektiğini öğretiyoruz. Amaç burada daha sağlıklı bir aile ortamının yaratılması ve yetişkinlerin daha sağlıklı eğitimli çocuklar yetiştirerek topluma kazandırmalarıdır” dedi. ÇYDD’nin öğrencilere verdiği bursların da devam ettiğini söyleyen Başkan Karacalar, “Bursları eğitim gören maddi durumu iyi olmayan ailelerin öğrenci olan yani eğitim gören çocuklarına veriyoruz” diyerek çocukların daha iyi koşullarda eğitim öğrenim görmesi için eğitime desteklerini sürdüreceklerini söyledi.

Haber / Cem BÜLBÜL

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10