Akay, yeni otogarda son hazırlıkları inceledi

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Yeni otobüs Terminelinde Çerkezköy Belediye Zabıta Müdürü Kenan Erez ve Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Yaşar Kuş ve Oda Başkan Yardımc?

Çerkezköy 30.05.2014 12:10:00 0
Akay, yeni otogarda son hazırlıkları inceledi

BİLGİLER ALDI

Otogar hizmete girdiğinde herhangi bir aksaklığın yaşanmaması için ne şekilde düzenlemeler yapılacağı ve nasıl hareket edilmesi gerektiği konusunda bilgiler alan Vahap Akay, sonra yapılması gerekenlerin aynı şekilde uygulanması talimatını verdi.

 

 

AKSAKLIKLAR VARSA GİDERİLSİN

Akay “Bugün yeni Otobüs Terminalimizde Zabıta Müdürümüz, Şoförler ve Otomobilciler esnaf Odamız Başkanı ve firma yetkilileri ve otogar görevlileriyle Pazartesi günü hizmete açacağımız otogarda bir araya gelerek onlardan bildiler aldım ve son incelemeleri yaparak aksaklıklar varsa onların Pazar gününe kadar giderilmesi talimatını verdim. “dedi.

 

 

KÖY MİNİBÜSLERİ OTOGARA TAŞINACAK

Şehir içinde belirli yerlerde bulunan köy minibüs duraklarının da şehir içinden kaldırılarak yeni otogar girişindeki güvenlik noktasının arka tarafındaki boş alana taşınacağını söyleyen Akay, Pazar gününe kadar bu konuyla ilgili de düzenlemelerin yapılmasını istedi. Köy Minibüsleri için yeni otogarda yer belirlemesi yaptıklarını söyleyen Akay “Pazar gününe kadar burada da köy Minibüsleri için düzenleme yapılacak. Pazartesi günü itibariyle de onlar da yolcu taşımacılığı yapacak” dedi.

Haber / Cem BÜLBÜL

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10