TSO'dan Başkan Eşkinat'a ziyaret

Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Günay, Başkan Yardımcısı Erhan Tanrıöver, Sayman Üye Taner Karaoğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri Göksel Karaevl

Süleymanpaşa 30.05.2014 12:13:00 0
TSO

ÖNEMLİ KATKILAR SAĞLAYACAK

Ziyarette konuşan Günay “Tekirdağ TSO olarak Süleymanpaşa belediyemizin çalışmalarına destek veriyoruz. Tekirdağ için atılan her adımı önemsiyoruz. İlimiz ve Türkiye’nin büyümesinde yerel güç çok önemli. Şehirlerin kalkınmasında yerel yönetimlerin gücü yadsınamaz. Bu anlamda yapacağınız başarılı çalışmaları önemsiyor ve destek veriyoruz. Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası’nın en sıcak gündem maddesini oluşturan Tekirdağ Organize Sanayi Bölgesi (TORSAB) hakkında sizlere birkaç bilgi aktarmak istiyorum. TORSAB 2013 yılının sonunda kurulan Türkiye’nin en iyi OSB’si olacak bir projedir. Proje tamamlandığında 12.000 – 13.000 kişiye istihdam sağlanması öngörülüyor. TORSAB’da çevresel etki ve endüstriyel atık olmayacak, tamamen çevreci bir OSB olacak. Şehrimize fayda sağlayacağına inandığımız için bu projenin içinde yer alıyoruz. Proje ile ilgili peyzaj çalışmaları Türk Tasarım Vakfı tarafından yürütülüyor ve yeşil ve ferah bir alan tasarlanıyor. TORSAB’da yer alacak firmalarımızdan vergi dairelerini Tekirdağ’a taşımaları sözünü alıyoruz. Bunun sonucunda şehrimize gelen katma değer artacak, vatandaşlarımız daha sosyal ve ekonomik yaşam standardına ulaşmış olacaklar. TORSAB, markakent olma yolunda ilerleyen şehrimizin ve Türkiye’nin Avrupa’ya açılan yeni yüzü Tekirdağ’ımıza çok önemli katkılar sağlayacaktır ” dedi.

NEGATİF BİR BAKIŞ AÇIMIZ YOK

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Süleymanpaşa Belediye Başkanı Eşkinat da “Şehrin ticari ve ekonomik yapısına yön veren en önemli kurumlarımızdan Tekirdağ TSO’nun yapmış olduğu projeleri ve içinde olduğu çalışmaları önemsiyoruz ve destekliyoruz. Tekirdağ Organize Sanayi Bölgesi(TORSAB) Tekirdağ TSO’nun ortaklığında kurulan şüphesiz ki faydalanan şehrimiz, ekonomik ve sosyal alanda fayda sağlayacak önemli bir projedir. TORSAB’a negatif bakış açımız yok. TORSAB ile ilgili bilgi eksiğimiz vardı. Bugün yapmış olduğunuz ziyaret esnasında detaylı bilgileri sizden öğrenmiş olduk. Çalışmalarınızda başarılar diliyor, projelerinizi destekliyoruz” dedi.

Haber / Kemal ALTUNOĞLU

 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10