İrmet Hospital açılıyor

İrmet Hospital, pazartesi gününden itibaren Namık Kemal Bulvarı'nda Çerkezköy ve bölge halkına sağlık hizmeti vermeye başlayacak.

Çerkezköy 30.05.2014 12:35:00 0
İrmet Hospital açılıyor

“DOĞRU YOLDA YÜRÜDÜK”

Özel Çerkezköy Hastanesi Başhekimi  Op.Dr. Ahmet Türker, hastanenin bundan böyle İrmet Hospital ismiyle hizmet vereceğini ifade etti. 11 yıldır Atatürk Caddesi üzerindeki yaklaşık bin 500 metrekarelik binada hizmet verdiklerini söyleyen Türker “Biz burayı 2003 yılında aldığımız zaman pek çok kişi bizim bu işi başaracağımıza inanmamıştı. Biz büyük bir hırs, gayret ve özveriyle işimize odaklandık. Hiç kimseye çamur atmadan, yalnızca kendi işimizi düzgün yapmaya özen ve çaba göstererek hastalarımızın güvenini kazandık ve doğru yolda yürüdük. Eski binamızda çok büyük işler yaptık. Kendi çocuklarımız da dahil olmak üzere on binlerce çocuk bu binada dünyaya gözlerini açtı. Binlerce KBB, göz, ortopedi, üroloji ve genel cerrahi ameliyatı yaptık” dedi.

 

 

“MODERN VE TRAKYA’YA YAKIŞAN BİR HASTANE”

Hızla gelişen ve büyüyen Çerkezköy'e ve Trakya'ya yakışan son derece modern bir hastane yapmayı düşündüklerini ve Namık Kemal Bulvarı’ndaki yeni binayı yaptıklarını söyleyen Ahmet Türker, “Ulaşım ve park yönünden en uygun bölgenin Namık Kemal Bulvarı üzeri olması da her yönden hastaneye ulaşımı kalaylaştırmaktadır. Binanın proje çizimine 2009 yılında başladık. Acıbadem proje yönetimi ile yaklaşık 1 yıl süren ortak bir çalışma yaparak projemizi tamamladık” dedi.

 

 

132 YATAKLI

Yaklaşık 20 bin metrekare bir kompleksin yüksek standartta bir inşaat kalitesi ile tamamlanmasının biraz zaman aldığını ifade eden Türker “Ama Bölgenin en modern bir hastanesi oldu. İrmet Hospital 132 yataklı son derece modern bir hastane. Tüm sağlık hizmetleri eksiksiz olarak en iyi şekilde verilecek” dedi. İrmet Hospital’in Radyoloji ünitesinin Siemens, ameliyathane ve yoğun bakım ünitelerinin General Electric’ten (GE) temin edildiğini söyleyen Başhekim Ahmet Türker “Hijyenik klimalarda Daikin, havalandırmalarda VRV (dört borulu gazlı sistemli) LG kullanıldı. Her aşamada çok titiz bir çalışma yaptık ve her türlü fedakarlığı gösterdik” dedi. Yapılan tüm çalışmaları bizzat denetlediklerini söyleyen Türker “220 yatak kapasitesi olan binamızı Bakanlığın kadro sınırlaması nedeniyle şimdilik 54 yatakla açıyoruz. Daha sonra da hastalarımızın konforunu göz önüne alarak 132 yatakla hizmete vereceğiz” dedi.

Haber / Faik Onur KAYA

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10