Oktay Becerik'in mutlu günü

Çerkezköy'de bir dönem İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde Şube Müdürü olarak görev yapan emekli olan Oktay Becerik'in kızı Başak Becerik, Abdullah Sancak ile hayatını birleştirdi

Çerkezköy 30.05.2014 15:14:00 0
Oktay Becerik

HAYATLARINI BİRLEŞTİRDİLER

Becerik ve Sancak aileleri, çocuklarının mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan tüm davetlilere teşekkür etti. İnsanın kendi çocuğunun mutluluğunu görmesinin bir anne baba için en büyük mutluluk olduğunu ifade eden Oktay Becerik “Birkaç yıl önce oğlum Avukat Bulut’tan sonra kızım Başak’ın da  mürüvvetini görmek beni çok mutlu etti. Böyle bir mutluluğu tüm anne ve babaların sağlığında görmesini temenni ediyorum” dedi.

GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİLER

Başak –Abdullah Sancak çifti salona alkışlar eşliğinde girdi. İlk dans ve pasta kesiminin ardından takı merasimi yapıldı. Uzun kuyruğun oluştuğu takı merasimi bir saat sürdü. Daha sonra canlı müzik eşliğinde Başak-Abdullah Sancak hem aileleriyle hem de arkadaşları ve davetlilerle birlikte gecenin ilerleyen saatlerine kadar gönüllerince eğlendi.

KATILIM YOĞUN OLDU

Başak-Abdullah Sancak çiftinin Golden palas Hotel’de yapılan Düğününe Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Belediye Başkan Yardımcısı İmdat Özgör, Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Hamdi Zenginal, MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Ali Tefon, MHP İlçe Eski Başkanı Koray Önsel, Tekirdağ Barosu Çerkezköy Temsilcisi Av. Erdoğan Ünal, Çerkezköy Belediye Meclisi üyeleri Ömer Kılınç, Nihat Mıstık, Nedim Yılancı, Kızılay Çerkezköy Şube Başkanı Eran Aşut, Çerkezköy’de görev yapan avukatlar, öğretmenler, iş adamları, esnaf ve kalabalık bir davetli topluluğu katıldı.

Haber / Kemal ALTUNOĞLU         

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10