Demir ailesinin düğün mutluluğu

Dinarsu, Optimed ve Trakyadent gibi birçok büyük firmada İnsan Kaynakları Müdürlüğü görevinde bulunan Hasan Demir ve Fevzipaşa İlkokulu Anasınıfı Öğretmeni Emine Demir çiftinin kızları Eda De

Çerkezköy 1.06.2014 11:30:00 0
Demir ailesinin düğün mutluluğu

ALKIŞLAR EŞLİĞİNDE İLK DANSLARINI ETTİLER

Birçok büyük firmada İnsan Kaynakları Müdürlüğü yapan ve son genel seçimlerde Cumhuriyet Halk Partisi’nden Milletvekili Aday Adayı olan Hasan Demir ve Fevzipaşa İlkokulu Anasınıfı Öğretmeni Emine Demir’in kızı Eda Demir ile Yuonne Elis-Metin Mustafa çiftinin oğulları Danyal Mustafa, Parıltım Restaurant’ta düzenlenen düğün töreni ile hayatlarını birleştirdi. Gelinin anne babası Hasan-Emine Demir, tüm davetlileri kapıda karşıladı. Davetlilerin gelmesinin ardından genç çift alkışlar eşliğinde düğün alanına gelerek ilk danslarını etti.

 

 

İNGİLTERE’DE YAŞAYACAKLAR

Gelin ve damadın ilk danslarının ardından düğün pastası kesildi ve ardından takı merasimine geçildi. Gelin ve damadın aileleri ise düğün boyunca davetlilerle yakından ilgilendi. Düğünde daha sonra davetlilere yemek ikramında bulunuldu. İngiltere’de asker olarak görev yapan Dalyan Mustafa ile konservautar mezunu olan Eda Demir çifti, bundan sonraki yaşamlarına İngiltere’de devam edecek.

 

 

GENÇ ÇİFTİ MUTLU GÜNLERİNDE YALNIZ BIRAKMADILAR

Genç çiftin düğün törenine CHP Tekirdağ Milletvekili Emre Köprülü, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, Saray Belediye Başkanı Nazmi Çoban, Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı İmdat Özgör, Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Hamdi Zenginal, Çerkezköy İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Recep Demirbağ, CHP Kapaklı İlçe Başkanı Kenan Seçkin, Peryön Trakya Şube Başkanı Özber Çetin, Çerkezköy Belediye Meclis Üyeleri, Kapaklı Belediye Meclis Üyeleri, Atatürkçü Düşünce Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Dündar Orhan, AK Parti Çerkezköy Kadın Kolları Başkanı Nuran Yeşil, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyesi Rahmi Yılmaz, CHP Çerkezköy İlçe Eski Başkanı Metin Dönmez ile genç çiftin eş dost ve akrabaları katıldı.

Haber / Gülveren VATANSEVER

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10