Yaşlı çift yangında can verdi

Tekirdağ Aydoğdu Mahallesi Dere Sokak'taki gecekonduda birlikte yaşayan Şevkiye Güner (76) ve eşi Mehmet Güner (84), piknik tüpünün alev alması sonucu meydana gelen yangında hayatlarını kaybetti.

Tekirdağ 1.06.2014 13:09:00 0
Yaşlı çift yangında can verdi

EŞYALARA SIÇRADI

İddiaya göre 84 yaşındaki Mehmet Güner, bir üst katta oturan çocuklarının işte oldukları sırada yatalak hasta olan eşi Şevkiye Güner’e yemek için bir şeyler hazırlamak üzere evde bulunan piknik tüpünü yaktı. Birden ateş alan piknik tüpünden çıkan alevler evdeki eşyalara sıçradı. Evden dumanlar yükseldiğini gören yan komşular, durumu itfaiye ve polise bildirdi. Mehmet Güner ve Şevkiye Güner’in işte olan çocukları olayı duyunca eve koştu.

SİNİR KRİZİ GEÇİRDİLER

Ancak anne ve babalarının cesetleri ile karşılaşıp uzun süre gözyaşı döktü. Mahallede sevilen yaşlı çiftin başına gelenleri duyan komşuları sinir krizi geçirip gözyaşına boğuldu. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangını kontrol altına alıp soğutma yaptıktan sonra Cumhuriyet savcısı evde inceleme yaptı. Daha sonra cenaze arabası alınan yaşlı çiftin cenazeleri Tekirdağ devlet hastanesi morguna götürüldü. Olayla ilgisi soruşturma devam ediyor.

Haber / Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10