Yapı Kredi Bankası törenle açıldı

Geçtiğimiz yıl Aralık ayında Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Öztrak Caddesi numara 61'de hizmet vermeye başlayan Yapı Kredi Çerkezköy Çarşı Şubesi'nin resmi açılışı önceki g

Çerkezköy 1.06.2014 14:24:00 0
Yapı Kredi Bankası törenle açıldı

ŞUBE AĞINI GENİŞLETMEYE DEVAM EDİYOR

Açılışta konuşan Yapı Kredi Bölge Müdürü Aydın Akkan “Çerkezköy’e ikinci şubemizi kazandırdığımız için mutluyuz. Yapı Kredi, ayrıcalıklı hizmet anlayışını Türkiye genelindeki iller ve ilçelerle buluşturmak amacıyla, şube ağını genişletmeye devam ediyor. Bu vesileyle, resmi açılışı Aralık ayında gerçekleştirilen Çerkezköy Çarşı Şubesi’nin, açılış kokteylinde sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyduk” dedi. Akkan, Yapı Kredi Çerkezköy Çarşı Şubesi’nin kredi kartları, yatırım ürünleri, tüketici kredileri, mortgage, bireysel ve ticari bankacılık hizmetleri ile her türlü finansal talebini karşılayacağını ifade etti.

 

 

BANKALARIN AÇILMASI BİZİ MUTLU EDİYOR

Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay da büyüyen Çerkezköy’e bankaların açılması ile mutlu olduklarını ifade ederek “Çerkezköy Yapı Kredi Şubesi yaşanan yoğunluğun artması ve talepleri daha rahat karşılamak adına 2’nci şubesi Öztrak Caddesi üzerinde açmış bulunmaktadır. Bankanın Çerkezköy’de yaşayan vatandaşlarımıza ve banka yetkililerine hayırlı olmasını diliyorum” dedi. Kubilay’ın konuşmasının ardından Yapı Kredi Çerkezköy Çarşı Şubesi’nin açılışı yapıldı.

 

 

KATILIM YOĞUN OLDU

Önceki gün saat 17.00’da düzenlenen açılış törenine Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Çerkezköy Merkez Komutanı Piyade Binbaşı Şener Çelik, Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürü Murat Ogan, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Rüştü Eryılmaz, CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Saim Özkan, Çerkezköy Halk Eğitimi Merkezi Müdür Yardımcısı Necmi Akman, Yapı Kredi Bankası Bölge Müdürü Aydın Akkan, Banka Müdürü Özgür Mert Dursun, muhtarlar, esnaflar ve çok sayıda davetli katıldı.

Haber / Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10