Öğrencilerden şiir dinletisi

Kızılpınar Belediyesi Çok Programlı Lisesi Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Elif Aydınay ve öğrencileri Ayhan Özdemir, Betül Kayrin, Nazile Erbuğa, Tuğçe Güler, Ceyda Boyraz, Onur Doğu, Sevnur Ka

Çerkezköy 2.06.2014 14:34:00 0
Öğrencilerden şiir dinletisi

İLGİ GÖRDÜ

Öğrenciler, farklı duyguların işlendiği şiirlerle beğeni topladı. Necip Fazıl’a ait Sakarya Türküsü, Cemal Safi’ye ait Telefonda Sen, Yılmaz Erdoğan’a ait Sana Bakmak, Can Yücel’e ait Bağlanmayacaksın, Ayla Aydemir’e ait Sol Yanım Acıyor Anne, Sezai Karakoç’a ait Mona Rosa, Attila İlhan’a ait Ben Sana Mecburum, Yavuz Bülent Bakiler’e ait Cebeci İstasyonu ve Sen, Bahattin Karakoç’a ait Ihlamurlar Çiçek Açtığı Zaman, Nazım Hikmet’e ait Piraye ve Attila İlhan’a ait  Mustafa Kemal isimli şiirlerin okunduğu gece, ilgi gördü.

 

 

DEVAM EDECEK

Şiir dinletisinin ardından konuşan Kızılpınar Çok Programlı Lisesi Müdürü Süleyman Berk, Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Elif Aydınay ve öğrencilere teşekkür belgesi verdi. Geceye katılan misafirlere de teşekkür eden Berk “Öğrencilerimiz tarafından hazırlanan sosyal ve kültürel faaliyetler devam edecek” dedi.

Haber / Gülveren VATANSEVER

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10