Minik öğrenciler velilerinin karşısına çıktı

Özel Gülerçin Koleji Anasınıfı öğrencileri, yılsonu programıyla, velilerinin karşısına çıktı. Yaşları 4 ile 6 arasında değişen öğrenciler, sahnede yaptıkları kadar, yapamadıkla

Çerkezköy 2.06.2014 17:19:00 0
Minik öğrenciler velilerinin karşısına çıktı

YILSONU PROGRAMI DÜZENLENDİ

Gülerçin Koleji anasınıfı öğrencileri öğretmenleri rehberliğinde hazırladıkları yıl etkinliği programını anne-baba ve öğretmenleri karşısına çıkarak sergilediler. Dün saat 14.30’da gerçekleştirilen programa Kapaklı Kaymakamı Aslı Aynaoğlu Kuzulu, Çerkezköy Belediye Meclis Üyesi Ömer Kılınç, Özel Gülerçin Koleji ilk ve anasınıfı müdürü Tuğba Zenginal, okul idarecileri, öğretmenler, öğrenci velileri ve öğrenciler katıldı.

 

 

MİNİKLER GÖZ DOLDURDULAR

Gülen Yüzler sınıfının oynadığı halk oyunları gösterisiyle kendilerini hayran bıraktıran minik öğrenciler performanslarıyla da göz doldurdular. Gösteriye katılan büyüklerinden tam not alan miniklerden Uğur böcekleri sınıfı müzik korosu ile büyük beğeni topladı. Programda solo piyano gösterilerinde öğrenciler unutulmaz gösteri sundu. Sahnede miniklerin gösterisini izleyici koltuğunda oturan veliler ise büyük heyecan ile izledi. Şenlikler kapsamında animasyonlar ve çizgi film karakterleri de yer alarak miniklerle eğlence dolu dakikalar yaşadılar.

 

 

MEZUNİYET BELGELERİNİ ALDILAR

Anasınıfı öğretmenleri Özlem Dönmez, Firdevs Aşık ve Özge Öndüç programın sonunda minik öğrencilere mezuniyet belgelerini verdi. Minik öğrencilerin kep töreninde veliler çocuklarının bu mutlu anını fotoğraf çekerek ölümsüzleştirdi. Okul yöneticileri, yıl boyunca eğitim öğretim gören miniklerin becerilerini sunmaktan mutlu olduklarını, öğrencilerin başarılarının kendilerini sevindirdiğini belirtti.

Haber / Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10