Fedai Güven'in mutlu günü

Çerkezköy'de bir dönem CHP Çerkezköy İlçe Başkanlığı yapan ve 2007 yılındaki genel seçimlerinde de CHP'den dördüncü sıra Tekirdağ Milletvekili adayı olan Fedahi Güven'in

Çerkezköy 2.06.2014 17:28:00 0
Fedai Güven

GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİLER

Mürvet-Fedahi Güven ve dünürleri Sebile-Tuncay Özcan ile birlikte düğüne gelen davetlileri birlikte kapıda karşılarken, düğün boyunca da davetlilerle yakından ilgilendi. Alkışlar eşliğinde salona giren Burcu-Özgür Güven çifti, ilk danslarını da yine alkışlar eşliğinde etti. Düğün pastasının kesilmesinin ardından takı törenine geçildi. Genç evliler Burcu-Özgür Güven çifti mutlu günlerinde yanlarında olan sevdikleriyle birlikte gecenin ilerleyen saatlerine kadar canlı müzik eşliğinde gönüllerince eğlendi.

GENÇ ÇİFTİ YALNIZ BIRAKMADILAR

Arkadaşlarıyla ve davetliler ve aileleriyle birlikte doyasıya oyun oynayan Burcu-Özgür Güven çiftinin mutluluğuna davetliler de ortak oldu. Burcu-Özgür Güven çiftinin düğününe CHP Tekirdağ Milletvekili Dr.Candan Yüceer, eşi Op.Dr. Kamil Yüceer, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı,Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Ulaştırma Koordinasyon Kurulu Başkanı(UKM) M.Zeki Gürcün, 2011 Genel Seçimlerinde CHP Tekirdağ Milletvekili aday adayı olan Dr. İsmail Doğaroğlu  eşi Dr. Funda Doğaroğlu,CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Saim Özcan ve ilçe yönetimi, CHP Çerkezköy İlçe Kadın Kolları Başkanı Şayka Çalışkan ve ilçe kadın kolları üyeleri, CHP Çerkezköy İlçe Gençlik Kolları Başkanı Tansu Altınel ve ilçe gençlik kolların üyeleri,Çerkezköy İlçe Milli Eğitim şube Müdürü Hüseyin Yaşar, CHP Çerkezköy Belediye Meclis üyeleri Nedim Yılancı, Nihat Mıstık, Yüksel Sevil, CHP Kapaklı İlçe Başkanı Kenan Seçkin ve ilçe yönetimi, Çerkezköy Yağlı Tohumlar Kooperatif Başkanı Nafis Ünal, Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Muzaffer Yaztepe, Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Bozdağ, Çerkezköy Şoförler  ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Yaşar Kuş, Trakya İplik Fabrikası Müdürü Selçuk Süren, Türkiye Sakatlar Derneği Kapaklı Şube Başkanı Hayati Çakan, MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Ali Tefon ile çok sayıda davetli katıldı.

Haber/ Cem BÜLBÜL 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10