19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı ödülleri verildi

19 Mayıs Atatürk'ü anma, Gençlik ve Spor bayramı ortaöğretim öğrencileri arasında düzenlenen yarışmada dereceye girenlere hediyeleri takdim edildiybetti.

Çerkezköy 4.06.2014 17:25:00 0
19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı ödülleri verildi

Çerkezköy Haber- Soma'da meydana gelen maden faciasının ardından ileri bir tarihe ertelenen 19 Mayıs Atatürk'ü anma, Gençlik ve Spor bayramı ortaöğretim öğrencileri arasında düzenlenen kültürel ve sportif yarışmalarda dereceye giren öğrenci ve okullara düzenlenen programda kupa ve madalyaları verildi. ÇTSO Anadolu Lisesi Spor Salon'unda gerçekleştirilen ödül töreninde konuşma gerçekleştiren Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay “her aşamasına önem veriyoruz ve her aşamasına müdahiliz. Çerkezköy'de 2013-2014 eğitim ve öğretim yılının sonuna yaklaştığımız şu günlerde biz hemen önümüzdeki günlerde başlayarak 2014-2015 yılındaki eğitim ve öğretimde başarıyı artırmak ve fiziki koşuları daha da iyileştirmek için çalışmalar yapacağız” açıklamasında bulundu.

 

 

TÖREN ÇTSO ANADOLU LİSESİ SPOR SALONUNDA YAPILDI

19 Mayıs Atatürk'ü anma, Gençlik ve Spor bayramı etkinlikleri kapsamında ortaöğretim öğrencileri arasında düzenlenen kültürel ve sportif yarışmalarda dereceye giren öğrenci ve okullara ödülleri verilmek üzere program düzenlendi. Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Anadolu Lisesi'nde düzenlenen programa Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, İlçe Milli Eğitim Müdürü A.Hamdi Zenginal, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü İrfan Danışmaz, İlçe Gençlik ve Spor Müdür Metin Aysal, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

 

 

BAŞ SAĞLIĞI DİLEDİ

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından ödül törenine geçildi.Programda konuşma gerçekleştiren Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay “Soma’da yaşanan üzücü kaza sebebiyle 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor bayramında bu programı iptal etmiştik. Bu vesileyle bir kez daha hayatını kaybeden vatandaşlarımızı rahmet, minnet ve saygıyla anıyoruz. Milletimizin başı sağ olsun" diye konuştu.

 

 

 EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜR ETTİ

Kaymakamlık olarak en esaslı meselelerinin eğitim olduğunu ifade eden Kubilay “

Eğitimin her aşamasına önem veriyoruz ve her aşamasına müdahiliz. Çerkezköy'de 2013-2014 eğitim ve öğretim yılının sonuna yaklaştığımız şu günlerde biz hemen önümüzdeki günlerde başlayarak 2014-2015 yılındaki eğitim ve öğretimde başarıyı artırmak ve fiziki koşuları daha da iyileştirmek için çalışmalar yapacağız. Hep beraber Çerkezköy'de eğitimi hem fiziki anlamda hem de kalite anlamında daha da iyileştireceğiz. Tabi çocuklarımızın geleceğinden daha önemli bir konumuz yok. Bu anlayış çerçevesinde ve sorumluluk bilincinde çalışıyoruz ve eğitimle ilgili her toplantı ile çalışmaları çok önemsiyoruz. Kültürel ve sanatsal dallarda, müsabakalarda başarı gösteren veya başarı yakalayıp derece alamayan tüm okullarımızı, idarecilerimizi, öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi tebrik ediyorum" dedi.

 

 

HEDİYELER VERİLDİ

Kaymakam Kubilay, İlçe Milli Eğitim Müdürü A.Hamdi Zenginal ve İlçe Gençlik Spor Müdürü Metin Aysal'da daha sonra Liseler arası Genç Kızlar Voleybol turnuvasında birinci olan Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Anadolu Lisesi, ikinci olan Hacı Fahri Zümbül Anadolu Lisesi ve üçüncü olan Pakize Narin Anadolu Lisesine kupa ve madalyalarını takdim etti.  Liseler arası genç erkekler Basketbol turnuvasında birinci olan Pakize Narin Anadolu Lisesi takımına kupa ve madalyalarını İlçe Milli eğitim Şube Müdürü İrfan Danışmaz, ikinci olan ÇTSO Anadolu Lisesi takımına HFZ Anadolu Lisesi Müdürü İsmail Sayar ve üçüncü olan Halit Narin Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi takımına da ÇTSO Anadolu Lisesi Müdürü Mustafa Türk kupa ve madalyalarını takdim etti.

 ATLETİZM ŞAMPİYONLARI BELLİ OLDU

 1500 metre genç kızlar atletizm yarışmasında dereceye giren ÇTSO Anadolu Lisesi öğrencilerinden birinci Zuhal Ertekin, İkinci Yağmur Erden ve üçüncü Neslihan Çevik'e de ödüllerini Pakize Narin Anadolu Lisesi Müdürü Hakan Bağcı verirken, İki bin metre genç erkekler atletizm yarışmasında birinci olan ÇTSO Anadolu Lisesinden Yusuf Özkan, Kızılpınar Çok Programlı Lisesinden Emre Kartal ve Kızılpınar Anadolu Lisesinden Yakup Demirci'ye ödüllerini Halit Narin Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Müdür Yardımcısı Rukiye Bayra verdi.  Resim yarışmasında dereceye giren ÇTSO Anadolu Lisesinden Ayşe Buse Karabal, Özel Gülerçin Anadolu Lisesinden Ceren Ercan ve Pakize Narin Anadolu Lisesinden Selin Engin'e ödüllerini Kızılpınar Anadolu Lisesi müdürü Necdet Önder, Şiir yarışmasında birinci olan ÇTSO Anadolu Lisesinden Meltem Hacıoğlu, Halit Narin teknik ve Endüstri Meslek Lisesinden Muharrem Cazır ve Pakize Narin Anadolu Lisesinden Satı Karaaslan'a ise ödüllerini Gülerçin Anadolu Lisesi Müdürü Süleyman Sezgin takdim etti. Son olarak kompozisyon yarışmasında birinci olan HFZ Kız Teknik ve Meslek Lisesinden Cansel Deniz, ikinci olan Kızılpınar Belediyesi Çok Programlı Lisesinden Doğukan Tarçin ve HFZ Anadolu Lisesinden Gül Aygün'de ödüllerini Kızılpınar Çok Programlı Lisesi Müdürü Süleyman Berk'ten aldılar.

Haber/Cem BÜLBÜL

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10