Emniyet ve Belediye gruplara kaldı

Çerkezköy Kaymakamlığı Halı Saha Turnuvasında ikinci gününde favoriler yoluna kayıpsız devam etti.

4.06.2014 17:35:00 0
Emniyet ve Belediye gruplara kaldı

Çerkezköy Haber- Çerkezköy Kaymakamlığı tarafından bu yıl ilk kez düzenlenen halı saha turnuvasında ikinci gün iki karşılaşma oynandı. Günün ilk karşılaşmasında Çerkezköy Belediyesi İlçe Jandarma Komutanlığını 5-0, Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü ise Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Lisesini 6-1’lik skor ile mağlup ederek gruplara kalmayı bildi.

 

 

BELEDİYE ETKİLİ BAŞLADI

Salı günü Olimpiyat Sahası’nda oynanan günün ilk karşılaşmasında Çerkezköy Belediyesi ile İlçe Jandarma Komutanlığı karşı karşıya geldi. Çerkezköy Belediyesi karşılaşmaya Muzaffer, Nedret, Nazım, Okan, Ahmet, Gökhan, Mihraç kadrosu ile çıkarken, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay ise yedeklerde yer aldı. Maça iyi başlayan Çerkezköy Belediyesi ilerleyen bölümlere doğru Gökhan’ın ayağından bulduğu golle karşılaşmada öne geçmesini bildi. Çerkezköy İlçe Jandarma Komutanlığı ise kalan dakikalarda istediği futbolu ortaya koyamadı. Rakibi karşısında çok rahat bir oyun ortaya koyan Çerkezköy Belediyesi Adem ile farkı ikiye çıkardı.

BELEDİYE GRUPLARA KALDI

Oyun disiplininden kopan rakibi karşısında rahat futbolunu sürdüren Çerkezköy Belediyesi ilk devre tamamlanmadan Gökhan ile bir gol daha bularak farkı üçe çıkardı. Karşılaşmanın ilk devresinin kalan dakikalarında gelişen ataklardan başka gol sesi çıkmadı. Karşılaşmanın ikinci devresinde de Çerkezköy Belediyesi ataklarını sıklaştırdı. Öte yandan karşılaşmanın ikinci devresinde Mihraç’ın yerine oyuna giren Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap sakatlanarak oyundan çıktı. Çerkezköy İlçe Jandarma Komutanlığı ise geliştirdiği ataklarda Belediye kalecisi Muzaffer’i geçmekte zorlandı. Sağlı sollu ataklarını devam ettiren Çerkezköy Belediyesi Ahmet ile bir gol daha bularak skoru 4-0 yaptı. Çok rahat bir oyun ortaya koyan Çerkezköy Belediyesi Adem ile son dakikalarda bulduğu golle karşılaşmadan 5-0 galip ayrılmasını bildi. Çerkezköy Belediyesi bu galibiyet ile birlikte gruplara kalmasını bildi.

İLK DEVREDEN DÖRT GOL ÇIKTI

Günün ikinci karşılaşmasında Çerkezköy İlçe Emniyet ile Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Anadolu Lisesi karşı karşıya geldi. Büyük çekişmeye sahne olması beklenen karşılaşmaya  Çerkezköy İlçe Emniyet etkili başladı. İlerleyen bölümlere doğru ataklarını sıklaştıran Çerkezköy İlçe Emniyet bulduğu golle karşılaşmada öne geçmesini bildi. Gelen golle oyun disiplininden kopmamaya çalışan Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Anadolu Lisesi beraberlik için rakip kaleye yüklendi. Ancak savunmada hata yapmayan Çerkezköy İlçe Emniyet bulduğu golle skoru 2-0 yaptı. Golden kısa bir süre sonra Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Anadolu Lisesi’nde Vedat Çolak sakatlanarak oyundan çıktı. Kalesinde bir gol gördükten sonra hemen arkasından bir gol bulan Çerkezköy İlçe Emniyet karşılaşmanın ilk devresini de 3-1’lik üstünlük ile tamamladı.

EKREM ÇİÇEK’TEN BEŞ GOL

Karşılaşmanın ikinci devresinde ataklarını sıklaştıran Çerkezköy İlçe Emniyet tecrübeli oyuncuları ile goller bulmaya devam etti. Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Anadolu Lisesi ise oyun disiplininden tamamen koptu. Kalan dakikalarda üç gol daha bulan Çerkezköy İlçe Emniyet karşılaşmadan da 7-1 galip ayrılarak gruplara kalan bir diğer takım oldu. Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil Büro Amiri Ekrem Çiçek karşılaşmada dört gol atarak gol krallığında iddialı olduğunu gösterdi.

Haber/Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10