Öğrencilerin yaptığı eserler sergileniyor

Kapaklı Cumhuriyet Ortaokulu öğrencilerinin yaptığı resimler önceki gün saat 14.30'da açılan sergi ile görücüye çıkarıldı.

Kapaklı 5.06.2014 11:00:00 0
Öğrencilerin yaptığı eserler sergileniyor

150 ESER SERGİLENİYOR

Açılış törenine Kapaklı Milli Eğitim Müdürü Suat Yüksel, Atatürkçü Düşünce Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Dündar Orhan,  okul müdürleri, öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı. Serginin açılışı Kapaklı Milli Eğitim Müdürü Suat Yüksel tarafından yapıldı. Açılışın ardından davetliler, öğrencilerin yaptığı yaklaşık 150 eserin yer aldığı sergiyi gezerek resimleri inceledi.

 

 

ÇEŞİTLİ TEKNİKLER BİR ARADA KULLANILDI

Sergideki çalışmalarla ilgili bilgi veren belirten Görsel Sanatlar öğretmeni Adnan Özcan, çalışmalarda kuru boya, pastel boya, sulu boya, kara kalem çalışmalarının yanında özgün tasarım çalışmalarının çeşitli teknikler bir arada kullanıldığını ifade etti. 5-6-7-8’inci sınıf öğrencilerinin sene başından itibaren yaptığı resim çalışmalarının sergilendiğini ifade eden Özcan, serginin Cuma günü saat 14.00’e kadar açık kalacağını belirtti. Özcan, serginin hazırlanmasında emeği geçen öğrencilere de teşekkür etti.

 

 

AYNI BİR HEYECAN VERİYOR

Özcan, çalışmalar sonucunda çok güzel eserlerin ortaya çıktığını ifade ederek “Önümüzdeki yıl, bu çalışmalarımıza daha da üzerine koyarak devam etmeyi istiyoruz.  Bu sayede resmi hem okulda hem de çevremizde sevdirmeyi amaçlıyoruz. Sergiyi herkesin görmesini tavsiye ediyorum” dedi. Kapaklı İlçe Milli Eğitim Müdürü Suat Yüksel de “Açılan sergi katılanlara ayrı bir heyecan veriyor. Başta öğrenciler ve öğretmenler olmak üzere sergide emeği geçen herkesi kutluyorum” dedi. Cumhuriyet Ortaokulu Müdürü İlkay Cabalar “ Sergimiz geleneksel hale geldi. Görsel Sanatlar Öğretmeni ve öğrencilerin bir yıllık emekleri sonucu bu sergi ortaya çıktı” diyerek öğrencileri tebrik etti.

Haber / Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10