Kiraz Festivali'ne davullu davet

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat beraberindeki heyetle birlikte davul zurna ekibi eşliğinde Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya'yı 50. Uluslararası Tekirdağ Kiraz Festivali'ne davet etti.

Süleymanpaşa 5.06.2014 13:52:00 0
Kiraz Festivali

TÜM TEKİRDAĞ’A HAYIRLI OLSUN

Festivale davet etmek için Valiliğe gelen Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat ve beraberindeki heyet,  Vali Ali Yerlikaya tarafından Valilik önünde karşılandı. Daha sonra makama çıkan heyet ile  bir süre sohbet eden Vali Yerlikaya; 50. Tekirdağ Kiraz Festivali’nin tüm Tekirdağlılara hayırlı olmasını dileyerek, festivalin hazırlanmasında emeği geçenlere  teşekkür etti.

 

 

ALBAYRAK’I DA DAVET ETTİ

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat ve beraberindeki heyet, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’ı da festival etkinliklerine davet etti. 50. Kiraz Festivalinin hayırlı olmasını dileyen Başkan Albayrak ise, Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman Süleymanpaşa Belediyesi’ne destek olacaklarını belirterek, “Bu yıl festivalimizi Süleymanpaşa Belediyesi organize ediyor. Biz de büyükşehir olarak her zaman onların destekçisiyiz. Festivalin hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Haber / Gülveren VATANSEVER

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10