Özkan: Sorunlar en kısa zamanda çözülecek

Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Saim Özkan ve ilçe yönetim Kurulu üyeleriyle birlikte Çerkezköy Jandarma Komutanlığı'nı ziyaret etti.

Çerkezköy 6.06.2014 15:51:00 0
Özkan: Sorunlar en kısa zamanda çözülecek

HİÇBİR OLUMSUZLUK YAŞANMADI

Saat 14.00’da gerçekleştirilen ziyarette CHP’lileri İlçe Jandarma Komutanlığında görevli Bilgi toplama Sorumlusu dört kademeli Uzman Çavuş Kenan Ordulu karşıladı. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Ordulu, “Seçim sürecinde ilçede gerek siyasi partilerin gerekse vatandaşların sağduyulu hareket etmesi dolayısıyla herhangi bir olumsuzluk yaşanmadı. Siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlarımızın seçim sürecinde hassasiyet göstermelerinden ve güvenlik güçlerine yardımcı olmalarından memnuniyet duyduk” dedi.

HER ZAMAN GÜVENLİK GÜÇLERİNİN DESTEKÇİSİYİZ

Ziyarette konuşan CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Saim Özkan da “Seçim sürecinde gerek İlçe Jandarma Komutanlığı gerekse ilçe Emniyet Müdürlüğü olağan üstü bir çaba göstererek canla başla 24 saat aralıksız görev yaptı. Güvenlik güçlerine özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyoruz” dedi. Her zaman güvenlik güçlerine yardımcı olmaya çalıştıklarını söyleyen Özkan, her zaman güvenlik güçlerinin destekçisi olduklarını söyledi.

ALBAYRAK’TAN YOL MÜJDESİ

Önceki gün ilçe yönetimi olarak Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’ı ziyaret ettiklerini anımsatan Saim Özkan “Büyükşehir Belediye Başkanımız önümüzdeki günlerde Kızılpınar ve Veliköy’ün yollarını asfaltlayacakları müjdesini verdi” dedi.

BEKLENTİLERİ VE SORUNLARI BİLİYORUZ

20 yıl aradan sonra CHP’nin tekrar Çerkezköy Belediyesi’ni kazandığını ifade eden Özkan “Halkımızın beklentilerini ve ilçemizin sorunlarını biliyoruz. Önümüzdeki günlerde Belediye Başkanımız ve ekibi bu sorunları en kısa süre içerisinde çözecektir. Bu konuda tüm vatandaşlarımızın içi rahat olsun” dedi.

Haber / Cem BÜLBÜL

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10