Başkan Mandalı kirve oldu

Kapaklı Belediyesi tarafından bu yıl 10.'su düzenlenecek olan Sünnet Şöleni kapsamında bu yıl 227 çocuk sünnet ettirilecek.

Çerkezköy 7.06.2014 12:17:00 0
Başkan Mandalı kirve oldu

ÜCRETSİZ SÜNNET ETTİRİLECEK

Çocuklar İrmet Hospital’da sünnet ettiriliyor. Önceki gün Kapaklı Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürü Ayşegül Ölke ile birlikte hastaneye gelen Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı,  Hastane girişinde İrmet  Hospital Müdür Alper Atasoy, Başhemşire Gülcan Özdemir ile Hasta Hakları Sorumlusu Gülay Uğur tarafından karşılandı. Bu yıl sünnet etkinliğine İrmet Hospital’ın sponsor olduğunu söyleyen Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı “277 çocuk ücretsiz sünnet edilecek. Bu katkılarından dolayı hastane yönetimine teşekkür ediyorum” dedi.

 

 

FESTİVAL AĞUSTOS’TA

Sünnet olacak çocukların 3 yaşın üzerinde olduğunu söyleyen Mandalı, sünnet şöleninin de 15-16 Ağustos’ta Kapaklı Stadı’nda gerçekleştirileceğini söyledi. Kapaklı’nın ilçe olması ve Karaağaç ile köylerin de Kapaklı’ya bağlanması ile birlikte sünnet olacak çocuk sayısında da yüzde 35’lik artış olduğunu ifade eden Mandalı “Kapaklı daha önce 3500 hektarlık bir alanı kaplamaktaydı. İlçe oluşumuzla birlikte ilçe alanımız 20000 bin hektara çıktı ve 16 bin nüfus ilçemize katıldı. Merkezde de 7.000 bin artış gerçekleşti” dedi.

 

 

YEREL SANATÇILAR DA SAHNE ALACAK

Bir yıl içinde Trakya’da en fazla göç alan yerin Kapaklı olduğunu söyleyen Mandalı, festival programı ile ilgili de bilgiler verdi. Sünnet şöleninde yerel sanatçılara yer vereceklerini ifade eden Mandalı “Her yıl sünnet şölenimize isim yapmış sanatçıları getiriyorduk. Ancak bu yıl maddi olarak kısıtlamalara gidiyoruz. Fazla para harcama gibi lüksümüz yok. Bu nedenle şölende yerel sanatçılarımız sahne alacak. Yerel sahne alacak yerel sanatçılarımızda ünlüleri aratmayacak nitelikteler” dedi.

 

 

20 GÜN SÜRECEK

Ziyarette konuşan İrmet Hospital Müdürü Alper Atasoy da bu yıl hastane olarak Kapaklı Belediyesi’nin sünnet etkinliği kapsamında sünnet olacak çocukların sünnetini üstlendiklerini ifade etti. Hastane olarak hiçbir ücret talep etmediklerini söyleyen Atasoy “2 Haziran Pazartesi günü başladığımız sünnetlere her gün 15 civarında çocuğu sünnet ediyoruz. Sünnet işlemleri 20 gün sürecek. . Çocukların sünnetini hastanemiz Üroloji uzmanı Op.Dr. Hüseyin Korucu tarafından yapılıyor. Böyle büyük bir organizasyona sponsor olarak katkı vermekten çok mutluyuz” dedi.

TÜM TRAKYA’YA HİZMET VERECEK

İrfan Mandalı, hastane ortakları İrmet Hospital Başhekimi Op. Dr. Ahmet Türker ve Başhekim Yardımcısı Op.dr. İrfan Tombalak’ı da başhekim odasında ziyaret etti. Çerkezköy’e ve bölgeye böyle bir hastane kazandırdıkları için Türker ve Tombalak’ı kutlayan Mandalı “Bu hastanenin yalnız Çerkezköy ve Kapaklı yada yakın bölgeye değil tüm Trakya’ya sağlık hizmeti verecek olması da ayrı bir önem taşıyor. Hastane çok güzel olmuş. Her şeyi ile mükemmel ve dört dörtlük olmuş bu yönden de tebrik ediyorum” dedi.

TİTİZLİKLE ÇALIŞILDI

İrmet Hospital Başhekimi Op. Dr. Ahmet Türker de hastanenin uzun bir çalışmanın ürünü olduğunu ve tam donanımlı hastanede eksiksiz nelerin olması lazımsa yerine getirildiğini ifade ederek “İrmet Hospital’ın yapım aşaması öncesi uzun bir proje çalışması yaptık. Daha sonra inşaatında da çok kaliteli malzemeler kulandık. Masraftan kaçınılmadı. İnşaatın her kademesinde ve safhasında titizlikle çalışıldı” dedi.

KİRVELİK YAPTI

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı ziyaretin ardından hastanede sünnet çocukları ve aileleri ile hatıra fotoğrafı çekindi. Sünnet olacak çocuklara moral veren Mandalı 11 yaşındaki Canpolat Sulu ile 8 yaşındaki Muhammet Sulu’nun da kirveliğini yaptı.

Haber / Cem BÜLBÜL

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10