Orduluların ağası değişmedi

Kapaklı Ordulular Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği üyeleri Kazak Gölü Mesire Alanı'nda düzenlenen 4. Bahar Şöleni'nde bir araya geldi.

Kapaklı 9.06.2014 13:30:00 0
Orduluların ağası değişmedi

ŞÖLENDE BİR ARAYA GELDİLER

Önceki gün saat 12.00’da başlayan şölene Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Ordu Aybastı Belediye Başkanı İzzet Gündoğdu, Kapaklı Belediye Meclis Üyesi Fatih Önkol, Kapaklı Belediye Meclis Üyesi ve Kapaklı Tokatlılar Derneği Başkanı Salih Bezgin, Kapaklı Samsunlular Derneği Başkanı Mehmet Aktürk, Kapaklı Ülkü Ocakları Başkanı İrfan Ayan ve yönetimi, Ordulu, Tokatlı, Bartınlı ve Samsunlu dernek başkanları ve dernek yönetimleri, piknik ağaları, Ordulu iş adamları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 

 

DAVUL ZURNA İLE KARŞILADILAR

Kapaklı Ordulular Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Temel Büyükkeskin ve Şenlik Ağası Harun Bek, konukları davul zurna eşliğinde karşıladı. Piknikte konuşan dernek başkanı Temel Büyükkeskin, derneklerin önemine dikkat çekerek 4. Bahar Şölenine katılan ve düzenlenmesinde katkı sağlayan herkese teşekkür etti.

 

 

35 BİN TL İLE YENİDEN AĞA OLDU

Ağalık açık artırmasında da büyük bir çekişme yaşandı. 10 bin TL’den başlayan ağalık açık artırmasını 35 bin TL ile mevcut şölen ağası Harun Bek kazandı. Sunuculuğunu Fazıl Aydın’ın yaptığı şölende konuşan Ordu Aybastı Belediye Başkanı İzzet Gündoğdu da Mayıs ve Haziran aylarının Orduluların bu tip etkinlikleri ile geçtiğini ifade ederek “Burada sizlerle beraber olmaktan çok mutluyum. Bir arada olmamızın olmazsa olmazları derneklerdir. Derneklere sahip çıkalım. Derneğe destek veren herkese teşekkür ediyorum” dedi.

 

 

ORDU İLE BAĞLARINIZ KESMEYİN

Orduluların, daha iyi bir yaşam ve çocuklarının geleceği için Kapaklı’ya geldiğini söyleyen Gündoğdu “Buralar bizim vatanımız oldu, yavrularımızın doğup büyüdüğü yerler oldu. Ama çocuklarınızın Ordu ile bağlarını kesmeyin. Bayramlarda, şölenlerde sizleri Ordu’ya bekliyoruz” dedi. Şölende katılımcılar Akkuşlu Cüneyt, Canan Kaya ve Hasan Yılmaz’ın seslendirdiği şarkılar eşliğinde gönüllerince eğlenirken, şölende vatandaşlara pilav, tatlı ve keşkek de ikram edildi.

Haber / Gülveren VATANSEVER

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10