Arıcı 5.kez başkan seçildi

Kapaklı Avcılar ve Atıcılar Derneği'nin 5. Olağan Genel Kurul Toplantısı önceki gün saat 13.00'da dernek lokalinde yapıldı.

Kapaklı 9.06.2014 14:00:00 0
Arıcı 5.kez başkan seçildi

ATIŞ SAHASI İÇİN GÖRÜŞMELER DEVAM EDİYOR

Açılış ve yoklamanın ardından başkanlık divanı oluşturulurken, divan başkanlığına Enver Özel, divan üyeliklerine de Sami Canbaz ve Recep Küçük seçildi. Saygı duruşunda bulunulmasının ardından dernek başkanı Kadir Arıcı tarafından yönetim kurulu faaliyet raporu okundu. 5 Haziran 2011-8 Haziran 2014 döneminde hayatını kaybeden 6 dernek üyesi ve Soma’daki maden faciasında hayatını kaybeden 301 maden işçisini rahmetle anan Arıcı, atış sahası için görüşmelerin devam ettiğini söyledi.

 

 

TAHMİNİ BÜTÇE 80 BİN TL

Bir önceki genel kurulda 279 olan üye sayısının 3 yılda 313’e yükseldiğini ifade eden Arıcı, avcılık belgelerini iptal ettiren 32 kişinin de yönetim kurulu kararıyla üyelikten çıkarıldığını söyledi. Arıcı, derneğin toplam parasının 10 bin 98.17 TL olduğunu belirtirken, Bülent Çavuş da denetim kurulu raporu ile ilgili üyeleri bilgilendirdi. Kesin hesaplarla ilgili bilgi veren Kapaklı Avcılar ve Atıcılar Derneği Başkanı Kadir Arıcı derneğin 3 yıllık toplam gelirinin 77 bin 484.25 TL, toplam giderini de 77 bin 484.25 TL olduğunu ifade etti.

İŞTE YENİ YÖNETİM

Yapılan bilgilendirmenin ardından oylamaya sunulan yönetim kurulu raporu, denetim kurulu raporu ve kesin hesaplar oybirliği ile kabul edildi. Genel kurulun bir sonraki gündem maddesinde de 3 yıllık tahmini bütçe görüşüldü. 80 bin TL olarak öngörülen tahmini bütçe üyeler tarafından da oybirliği ile kabul edildi. Gündem maddelerinin karara bağlanmasının ardından seçimlere geçildi. Kadir Arıcı’nın tek listesi ile gidilen seçimlerde yönetim kurulu asil üyeliklerine Kadir Arıcı, Selahattin İbo, Mustafa Serat, Ahmet Köroğlu ve Ergül Büyükikiz seçilirken, denetleme kurulu asil üyeliklerine de Bülent Çavuş, Murat Büyükbaş ve Birol Girgin seçildi.

GÖNÜLLÜ ARKADAŞLARIMIZI GÖREV ALMAYA BEKLİYORUZ

2004 yılında kurulan derneğin 5’inci kez başkanlığına seçilen Kadir Arıcı seçim sonrası yaptığı konuşmada “Yaşım 75. Üye arkadaşlarımın ve yönetim kurulumuzun en yaşlı kişisi benim. Ben bir Kapaklılı olarak sosyal anlamda dernek işlerinde Kapaklı için her görevi yapmaya gayret ediyorum ve ömrüm elverdikçe hizmet etmeye devam edeceğim” dedi. Hiçbir menfaat ve mevki hevesinin olmadığını söyleyen Arıcı “Sizler destek verdikçe hizmet etmeye devam etmeye gayret edeceğim. Bizim bir de çok güzel bir atasözümüz var. ‘Yiğit derler candan ederler, ağa derler maldan ederler’. Bu bakımdan beni çok methetmeyin. Bu işi yapacak arkadaşları yetiştirmek bizim görevimiz. Biran önce gönüllü arkadaşlarımızı görev almaya bekliyorum” dedi.

Haber / Gülveren VATANSEVER

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10