Erçağ Evirgen dünya evine girdi

Çerkezköyspor altyapısında futbol hayatına başlayan ve şuan Bank Asya 1. Lig takımlarından Adanademirspor forması giyen Erçağ Evirgen geçtiğimiz günlerde hayatını Selen Namal ile birleştirdi.

9.06.2014 16:58:00 0
Erçağ Evirgen dünya evine girdi

Çerkezköy Haber-  Çerkezköyspor altyapısından yetiştikten sonra Lüleburgazspor’a transfer olan gösterdiği performans ile herkesin beğenisini kazanan Adana Demirspor’un golcü oyuncusu Erçağ Evirgen de evliler kervanına katıldı. Selen Namal ile hayatını birleştiren golcü oyuncu, futbolculuktaki başarısını iyi bir eş olmakta da göstereceğinden emin olan spor camiası ve takım arkadaşları genç çifti bu mutlu günlerinde yalnız bırakmadı.

 

 

NİKAHI AKAY KIYDI

Geride kalan sezonda Adana Demirspor’da başarılı bir sezon geçiren Erçağ Evirgen bekarlığa veda ederek Selen Namal ile dünya evine girdi. Yalı Restaurant’ta Cumartesi akşamı gerçekleştirilen dillere destan düğün töreninde genç çiftin nikahını ise Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay kıydı. Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay genç çifte bir ömür mutluluklar diledi.  Düğüne protokol üyeleri, Erçağ Evirgen’in Adana Demirspor, Karşıyaspor’dan futbolcu arkadaşları Recep Öztürk, Ramazan Kurşunlu, Volkan Özcan, Birol Öztürk, Erman Özgür, Gökhan Çakır, Özgür Çelik, Erdi Önal, Yusuf Akyel, Çerkezköyspor alt yapısında beraber top koşturduğu arkadaşları, yöneticiler ve spor camiasından çok sayıda isim katıldı. 

 

 

GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİLER

Birlikte ilk danslarını eden genç çiftin mutluluğu gözlerinden okunurken, davetliler de genç çiftin mutluluğuna ortak oldu. Çiçeği burnunda çift ve davetliler çalan müzik eşliğinde gönüllerince eğlendi.

Haber/Faik Onur KAYA

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10