Öğrenciler performansları ile beğeni topladılar

Çerkezköy Öztrak Caddesi'nde faaliyet gösteren Özel Çağdaş Butik Dershanesi öğrencileri tarafından önceki akşam saat 18.30'da Kapalı Spor Salonu'nda yılsonu etkinliği düzenlendi.

Çerkezköy 10.06.2014 14:17:00 0
Öğrenciler performansları ile beğeni topladılar

YABANCI DİLİN ÖNEMİNE DİKKAT ÇEKTİ

Kapaklı İlçe Milli Eğitim Müdürü Suat Yüksel’in de katıldığı program saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı. Yabancı dil eğitiminin önemine dikkat çeken Özel Çağdaş Butik Dershanesi Müdürü Sadrettin İnci “İnsanlar arasındaki iletişimi sağlayan, insanları birbirleriyle etkileşime sokan en önemli vasıta dildir” dedi. Globalleşen dünyada en az bir yabancı dil bilmenin göz ardı edilemeyecek kadar önemli olduğunu dile getiren İnci “Günümüzde İngilizce bir dünya dili haline gelmiştir. Bu nedenle ülkemizde de yabancı dil öğrenimi daha çok İngilizce öğrenimi üzerinde yoğunlaşmıştır” diyerek, dershanenin misyonunun İngilizce öğrenimini en iyi şekilde gerçekleştirmek ve öğrencilere tam manasıyla bir yabancı dili öğretmek olduğunu vurguladı.

 

 

GÖSTERİLER İLGİYLE İZLENDİ

Velilere de seslenen İnci “Bizlere güvenerek emanet ettiğiniz çocuklarınıza en iyi eğitimi vererek bu güne getirdik. Bu güzel günü sizlere armağan ediyoruz. Öğrencilerimiz geleneksel hale gelmiş 4. Yıl sonu etkinlikleri kapsamında öğrendikleri dil ile sizlere güzel bir program sunacaklar” dedi. Açılış konuşmasının ardından öğrenciler öğretmenleri eşliğinde hazırladıkları İngilizce oyunları sergiledi. İngilizce şarkılar söyleyen, oyunlar oynayan, parodiler sunan öğrenciler, Pamuk Prenses ve Yedi Cüceler piyesi ile de beğeni topladı.

Haber / Cem BÜLBÜL

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10