Akın: Bu millet 8 Haziran'ı unutmayacak

Çerkezköy Genç Erzurumlular Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ile Çerkezköy Ülkü Ocakları üyeleri, 8 Haziran'da Diyarbakır'da 2. Hava Kuvveti Komutanlığı'nın arka kapısının olduğ

Çerkezköy 11.06.2014 10:21:00 0
Akın: Bu millet 8 Haziran

ŞANLI BAYRAĞIMIZA YAPILAN SALDIRIYI KINIYORUZ

Önceki akşam saat 21.00’da Çerkezköy Cumhuriyet Meydanında bir araya gelen dernek üyeleri ve ülkücüler ay yıldızlı bayrağın indirilmesini kınadı. Grup adına basın açıklaması yapan Çerkezköy Genç Erzurumlular Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı İlyas Akın “8 Haziran’ı bu millet unutmayacak. Şanlı bayrağımıza yapılan saldırıyı şiddetle kınıyoruz. Marjinal grupların ülkeyi kaosa sürüklemek için Diyarbakır 2.Hava Kuvvetleri Komutanlığı’nın arka kapısının bölmesindeki duvardan atlayarak kışla içerisinde bulunan direkteki şanlı bayrağımızı indirerek küstahça yere atlamaları bizi derinden yaraladı” dedi.

 

 

BAYRAĞA UZANAN ELLER KIRILSIN

Milli mücadeleni ateşlendiği şehir olan Erzurum’un gençleri olarak bayrağa, vatana can vermeyi bilenlerden olduklarını ifade eden Akın “Ey şanlı bayrağım. Sen dalgalan ki biz gölgende yürüyelim. Bayraksız vatan olmaz. Diliyoruz ki bu küstahlığı yapanlar en ağır şekilde cezalandırılsın” dedi. Akın “Biz bayrağımız için bir ölür bin diriliriz. Bir Mehmet, bir Mehmet, defalarca Mehmet. Yaşasın Türk milleti. Kars’tan Edirne’ye kadar kim bu milleti bölmek isterse, bu millet defalarca ölüp dirilmesini bilir. Biz bayrağımızı, vatanımızı ölüm pahasına koruruz” dedi. “Bayrağa uzanan eller kırılsın sloganı atan grup bir süre sonra dağıldı.

Haber / Gülveren VATANSEVER

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10