İlk açık kalp ameliyatı yapıldı

Namık Kemal Üniversitesi yetkilileri, Araştırma ve Uygulama Hastanesi Kalp Damar Cerrahisi yoğun bakım ünitesi ve ameliyathanesinin son teknolojik cihazlarla donatılmasından sonra gerçekleştirilen ilk açık kalp ameli

Tekirdağ 12.06.2014 11:17:00 0
İlk açık kalp ameliyatı yapıldı

REKTÖR ŞİMŞEK DE ZİYARET ETTİ

Araştırma ve Uygulama Hastanesi Kalp ve Damar Cerrahisi Anabilim Dalı Öğretim Üyeleri Doç. Dr. Özcan Gür, Yrd. Doç. Dr. Selami Gürkan ve Yrd. Doç. Dr. Gündüz Yümün tarafından gerçekleştirilen operasyon sonrasında NKÜ Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek ameliyat geçiren hastayı hastanede ziyaret etti. Hastanede yatmakta olan hastanın son durumu hakkında bilgi alan Rektör Prof. Dr. Osman Şimşek hastaya başarılı geçen ameliyat sonrası acil şifalar diledi.

HASTALARLA GÖRÜŞTÜ

Prof. Dr. Osman Şimşek, daha sonra Araştırma ve Uygulama Hastanesi’nin diğer ünitelerinde yatmakta olan hastaları ziyaret ederek hastalara geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Hastalar da kendilerine sunulan kaliteli sağlık hizmetlerinden duydukları memnuniyeti dile getirerek, katkılarından dolayı Rektör Prof. Dr. Osman Şimşek’e teşekkür etti.

Haber / Faik Onur KAYA

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10