Başkonsolos Robert Schuddeboom'dan TSO'ya ziyaret

Hollanda İstanbul Başkonsolosu Robert Schuddeboom, Hollanda Dış Yatırım Ajansı Ülke Müdürü Arife Karaosmanoğlu Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Ce

Tekirdağ 12.06.2014 11:19:00 0
Başkonsolos Robert Schuddeboom

İŞBİRLİĞİ YAPMAYA HAZIRIZ

Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odasına nezaket ziyareti gerçekleştirdiklerini ve ziyaretlerinin asıl amacının Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) ve Hollanda İstanbul Başkonsolosluğu işbirliğinde, Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası’nda, Hollanda-Türk firmaları İş Görüşmeleri ve Hollanda’daki iş ve yatırım fırsatlarının anlatılacağı bir seminer düzenlemek istediklerini belirten Başkonsolos Schuddeboom, “Hollanda’daki yatırımcılara Türkiye’yi ve Tekirdağ’ı tanıtmak istiyoruz ve iş birliği yapmaya hazırız” dedi.

ASYAPORT LİMANINI ÖNEMSİYORUZ

Tekirdağ TSO Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Cengiz Günay da “Tekirdağ’ı tarihsel olarak incelediğimizde 1900’lü yıllarda 35 farklı ülkenin Ticaret Ataşelerine dair veriler ön plana çıkıyor. Tekirdağ sanayi, ticaret, tarım ve lojistik alanlarda Türkiye’nin ilk 10 il sıralamasında yer alan bir kenttir. Deniz, hava, tren ve kara yollarımız ile özel bir lokasyona sahibiz. Asyaport Limanı hizmete başlamasıyla Akdeniz’in en büyük ve Avrupa’nın 3.büyük limanı olacak. Tekirdağ TSO olarak biz Asyaport Limanını çok önemsiyoruz. Gerçekleştirmek istediğiniz projeler çok önemli projeler, Türk-Hollanda İş Görüşmeleri Forumu için Tekirdağ TSO olarak destek vermeye hazırız. Asıl amacımız, şehrin ulaşım enstrümanlarını tamamlayıp üyelerimize dünya ile rekabette avantajlı taraf olmalarını hedefliyoruz” dedi.

Haber / Sevay KARDEŞ

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10