Tekirdağ, Cumhurbaşkanı Gül'ü ağırlayacak

Süleymanpaşa daire müdürleri Tekirdağ Özel Yaşam Sağlık Meslek Lisesi'nde bir araya gelerek haftalık toplantılarını gerçekleştirdi.

Tekirdağ 12.06.2014 12:52:00 0
Tekirdağ, Cumhurbaşkanı Gül

KAYMAKAM KICIROĞLU BAŞKANLIĞINDA YAPILDI

Süleymanpaşa Kaymakamı Kamil Kıcıroğlu başkanlığında Tekirdağ Özel Yaşam Sağlık Meslek Lisesinde önceki gün saat 09.30’da yapılan İlçe Şube Başkanları toplantısına İlçe Jandarma Komutanı Yzb. Ömer Faruk Keleş, İlçe Emniyet Müdürü Yaşar Mercan, İlçe Müftüsü Hızır Yağcı, Süleymanpaşa İlçe Nüfus Müdürü Veysel Aydoğdu, Süleymanpaşa SGK İlçe Müdür V. Mehmet Enes Erol, Sosyal Hizmetler Merkez Müdürlüğü görevlisi Psikolog Yusuf Ayar, İlçe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıf Müdürü İlker Demirtaş, İlçe Tapu Müdürü Turan Gülten, İlçe Yazı İşleri Müdür V. İrfan Meta, İlçe Malmüdür V. Halit Merduman, İlçe Milli Eğitim Müdür V. Hüseyin Mutlu, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Abdullah Mangır, İlçe Sağlık Müdür V.  Dr. Aytekin Uluhan,  İlçe Halk Eğitim Merkez Müdürü Suat Aydın, TREDAŞ Perakende Hizmet Temsilcisi Zeki Çalışkan katıldı.

DENETİMLER DEVAM EDECEK

 İlçe Milli Eğitim Müdürü V. Hüseyin Mutlu, görev değişikliği sebebiyle İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ayrılacağını ifade ederek İlçe daire müdürleri ile beraber katıldığı muhtemelen katıldığı son toplantısı olduğunu belirtti. İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Abdullah Mangır da, 4207 sayılı Kanun’a göre İlçe Tütün Denetleme Komisyonu olarak Süleymanpaşa’daki okullarda sigara denetimlerinin devam ettiğini, şu ana kadar 30 okulun denetimden geçirildiğini, 2014-2015 öğretim yılında da denetimlere kaldığı yerden devam edileceğini söyledi.

SGK FAALİYETE GEÇECEK

Süleymanpaşa SGK İlçe Müdür Vekili Mehmet Enes Erol, İl Müdürlüğü binasında yapılmakta olan tadilat çalışmalarından sonra Temmuz ayında Süleymanpaşa Sosyal Güvenlik Kurumu İlçe Müdürlüğünün tam olarak faaliyete geçeceği bilgisini verdi. Süleymanpaşa İlçe PTT Müdürü Hatice Atik, Tekirdağ Cezaevi kampüs bölgesinde PTT şubesi açmak için çalışma yaptıklarını, ayrıca babalar günü nedeniyle posta gönderilerinde yüzde 10 indirim yapılacağını belirtti.

 JANDARMA 1 TON KAÇAK ŞARAP YAKALADI

 İlçe Jandarma Komutanı Yzb. Ö. Faruk Keleş, bölgelerinde 1 ton kaçak şarap yakaladıklarını belirtti. İlçe Emniyet Müdürü Yaşar Mercan da, 50. Kiraz Festivali süresince asayiş yönünden aldıkları tedbirler ile sorunsuz bir kutlama dönemi geçirdiklerini belirtti ve 17-18 Haziran’da Tekirdağ’ı ziyaret edecek olan Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün bu ziyaretleri için hazırlıklara başladıkları söyledi.

Haber / Gülveren VATANSEVER

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10