Bir can daha canına kıydı

Bağlık Mahallesi'nde yaşayan 35 yaşındaki Engin Demirdöven, önceki gün saat 22.30 sıralarında evde kendini asarak intihar etti.

Çerkezköy 12.06.2014 14:40:00 0
Bir can daha canına kıydı

GERİYE BIRAKTIĞI NOT KALDI

Yaklaşık bir haftadır arkadaşlarına kendini asacağını söylediği öğrenilen Engin Demirdöven yaşadığı evin odasında tavana vida ile bağladığı ipe kendini astı. Eşiyle ayrı yaşadığı ve iki çocuk babası olduğu öğrenilen Demirdöven arkasında ‘Nagihan seni çok seviyorum’ yazılı not bıraktı. Arkadaşları durumundan şüphelendikleri Engin Demirdöven’in evine gittiklerinde kendini asmış şekilde gördü.

MÜDAHALELER KURTARMAYA YETMEDİ

Demirdöven, arkadaşlarının haber vermesi üzerine olay yerine gelen 112 ekipleri tarafından Çerkezköy Devlet Hastanesi’ne kaldırdı. Hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen Engin Demirdöven hayatını kaybetti. Tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan Engin Demirdöven’in üzerinde bir bankaya ait yaklaşık 550 TL’lik ihbarname kağıdı bulundu.

ADLİ TIP KURUMU’NA GÖNDERİLDİ

Nöbetçi Cumhuriyet Savcısı Çiğdem Arslanmirza olay yerine gelerek incelemelerde bulundu. Daha sonra Çerkezköy Devlet Hastanesi’nde yaptığı otopsinin ardından Engin Demirdöven’in kesin ölüm sebebi için İstanbul Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Haber / Cem BÜLBÜL

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10