ÇTSO Anadolu Lisesi, 5.dönem mezunlarını verdi

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Anadolu Lisesi'nde önceki gün mezuniyet töreni düzenlendi.

Çerkezköy 12.06.2014 14:49:00 0
ÇTSO Anadolu Lisesi, 5.dönem mezunlarını verdi

KAYMAKAM KUBİLAY VE BAŞKAN AKAY DA KATILDI

Önceki gün saat 17.00’da düzenlenen 5. Mezuniyet Törenine Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Hamdi Zenginal,ÇTSO Anadolu Lisesi  Müdürü Mustafa Türk,okul müdürleri, öğretmenler ve veliler katıldı. Mezuniyet töreninde konuşan Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, eğitime önem verdiklerini ifade ederek “İlçemizde eğitim veren okullarımıza baktığımızda eğitim durumlarının çok ileri durumda olduğunu görüyoruz.Bu eğitim kurumlarımızda eğitim alan çocuklarımız mezun olduklarında girdikleri üniversite sınavlarında da başarı seviyelerinin yüksek olması bizleri gururlandırıyor” dedi.

 

 

BAŞARILAR DİLEDİ

Bu yıl ÇTSO Anadolu Lisesi’nden mezun olan 280 öğrencinin üniversite sınavlarında istedikleri bölümleri kazanmalarını temenni eden Kubilay, mezun olan öğrencilere bundan sonraki eğitim öğretim hayatlarında da başarılar diledi. ÇTSO Anadolu Lisesi Müdürü Mustafa Türk de bu yıl okulumuzdan 280 öğrenciyi mezun etmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade ederek “Okulumuz bu yıl beşinci yıl mezunlarını veriyor. Okulumuzu yaptıran ve devamlı katkılarını okulumuzdan eksik etmeyen Çerkezköy Ticaret ve sanayi Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva’ya huzurunuzda çok teşekkür ediyorum. ÇTSO b u yıl okulumuzun doğal gaz tesisatını da yaptırdı” dedi.

 

 

ÖĞRENCİLERE DİPLOMALARI VERİLDİ

Konuşmaların ardından öğrencilere diplomaları Kaymakam Metin Kubilay, Belediye Başkanı Vahap Akay, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Hamdi Zenginal, Okul Müdürü Ahmet Türk ve sınıf  öğretmenleri verdi. Programın sonunda öğrenciler keplerini fırlatarak mezun olmanın coşkusunu yaşadı.

Haber / Cem BÜLBÜL     

                  

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10