Hisarcıklıoğlu: Sanayiciler AB standartlarına göre hizmet alıyor

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası tarafından yaptırılacak olan yeni binanın temel atma töreni Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu'nun katılımıyla gerçekleştirildi.

Çorlu 13.06.2014 13:03:00 0
Hisarcıklıoğlu: Sanayiciler AB standartlarına göre hizmet alıyor

YENİ BİR YER KAZANDIRMANIN MUTLULUĞUNU YAŞIYORUZ

Törene CHP Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer, Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ve oda başkanları ve üyeleri de katıldı.  Temel atma töreninde konuşan Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Enis Sülün,  Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası’na yeni bir yer kazandırmanın mutluğunu yaşadıklarını ifade etti.

TÜRKİYE’NİN 4.BÜYÜK SANAYİ KENTİ

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu da, Çorlu’daki sanayicilerin oda sayesinde Avrupa standartlarına göre hizmet aldığını ifade ederek “Çorlu Türkiye’nin dördüncü büyük sanayi kenti. Çorlu ürettiği katma değer açısından baktığımız zaman Türkiye’nin unutamayacağı ve göz ardı edemeyeceği başlıca şehirlerimizden biridir. Ona yakışır bir odanın temel atma törenindeyiz. Bu odanın tüm üyelerimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

İSTANBUL’A HAREKET ETTİ

Program protokol tarafından temel atma töreni sona erdi. Oda başkanı Enis Sülün Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği başkanı Rifat Hisarcıklıoğluna tablo hediye etti. Hisarcıklıoğlu daha sonra İstanbul’a hareket etti.

Haber / Cem BÜLBÜL

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10