Becerik: İnsanlığa hizmet eden eleman yetiştirmeliyiz

AFM Sağlık Koleji öğrencileri, önceki akşam 18.00-21.00 saatleri arasında Halk Eğitimi Merkezi Salonu'nda yılsonu yıl sonu gösterisi düzenledi.

Çerkezköy 13.06.2014 15:21:00 0
Becerik: İnsanlığa hizmet eden eleman yetiştirmeliyiz

HEDİYELER VERİLDİ

Etkinlik öncesi katılımcılar, öğrenciler tarafından yapılan ve üzerlerinde numaraların bulunduğu resimler için oy kullanırken, yapılan oylama sonucu AFM Sağlık Koleji 9 / A Sınıfı öğrencisi Çağla Nur Topçu’nun yaptığı resim 1’inci, 9 / C Sınıfı öğrencisi Cenker Biçer’in yaptığı resim 2’nci ve yine aynı sınıftan İrem Özmen’in yaptığı resim de 3’üncü seçildi. Yarışmada birinci olan Çağla Nur Topçu’ya tuval ve boya seti, ikinciye ve üçüncüye de kitap hediye edildi.

 

 

GEÇTİĞİMİZ YIL EĞİTİM ÖĞRETİME BAŞLADI

Yılsonu programında konuşan AFM Sağlık Koleji Müdürü Oktay Becerik okulun geçtiğimiz yıl 16 Eylül’de eğitim öğretime başladığını anımsatarak “O günkü öğrenci, öğretmen ve velilerle, bugünkileri kıyasladığımda, 37 yıllık eğitimcilik hayatımda görmediğim bir gelişim olduğunu söyleyebilirim. AFM Sağlık Koleji’nin yalnızca adı kolej. Biz, Türkiye’nin en büyük açığı olan ara eleman, hemşire, sağlık görevlisi, insanlığa hizmet eden elemanlar yetiştirmek zorundayız” dedi.

 

 

KENDİ ÇOCUĞUMUZ GİBİ GÖRDÜK

Becerik, öğrencilerin hepsini kendi çocuğu gibi sevdiğini ifade ederek “İçlerinden bazıları, benim öğrencilerimin çocuklarıdır. Çerkezköy’de 30 yıldır eğitim veren biri olarak, ilçede böylesi bir okula ihtiyaç olduğunu gördüm. Çerkezköy’e hizmet edecek olan bu gençler, bizlere lazım. Not çok önemli değil. Biz not veririz. Ama önceliğimiz, iyi bir sağlıkçı ve iyi bir insan olmayı öğretmektir. Biz çocuklarınızı kendi çocuğumuz gibi gördük” dedi.

 

 

ŞARKILAR İNGİLİZCE, ŞİİRLER İSE TÜRKÇE OKUNDU

Konuşmanın ardından İngilizce Pop Şarkı Korosu sahne aldı. Program şiirle devam ederken, Mısra Adıgüze Nazım Hikmet’in Tahir ile Zümre şiirini okudu. Gizem Danacı da Ümit Yaşar Oğuzcan’ın Sevi adlı şiirini seslendirdi. Damlanur Salgar, Ümit Yaşar Oğuzcan’ın Bir Gün Anlarsın adlı şiirini okurken, Rabia Albayrak da Can Yücel’in Ucundan Tutarak adlı şiirini okudu. Gamze Ateş’in Bedirhan Gökçe’nin Sol Yanım adlı şirini okumasının ardından programın finalinde ise öğrenciler İngilizce şarkılar seslendirdi.

Haber / Cem BÜLBÜL

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10