Sevinç ve hüzün bir arada

Özel Gülerçin Koleji öğrencileri dün saat 10.30'da düzenlenen törenle karnelerini alarak tatile merhaba dedi.

Çerkezköy 13.06.2014 16:29:00 0
Sevinç ve hüzün bir arada

BAŞARILI ÖĞRENCİLER ÖDÜLLENDİRİLDİ

Sınıf öğretmenleri tarafından öğrencilere karnelerinin dağıtılmasının ardından okulun etkinlik salonunda program düzenlendi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan törende Gülerçin Koleji Eğitim Kurumları Müdürü Süleymen Sezgin başarılı öğrencilere çeşitli hediyeler verdi. Sezgin, iyi ve başarılı bir eğitim yılı geçirdiklerini, okuldan mezun olan öğrenciler bundan sonraki eğitim hayatlarında ve yaşantılarında başarılar diledi ve karne alan diğer öğrencilerden de bol bol kitap okumalarını ve gelecek ders yılına hazırlıklı olmalarını istedi.

 

 

TEPE OKULU VE ORTAOKULU’NDA 963 ÖĞRENCİ KARNE ALDI

3 yıl önce eğitim öğretime açılan Tepe İlk ve Ortaokulu’nda da eğitim öğretim gören 963 öğrenci karnelerini düzenlenen törenle aldı. Okuldan bu yıl 120 öğrenci de mezun oldu. Öğrenciler karnelerini sınıf öğretmenlerinin elinden aldı. Öğrencilerine karnelerini dağıtan 4/B sınıfı öğretmeni İbrahim Akman da, öğretmenlik hayatında bu güne kadar en çalışkan, birbirleriyle tam bir arkadaşlık ve kardeşlik içinde ve paylaşımcı bir öğrenci grubu ile ilk defa keyifli çalıştığını ifade ederek “Öğrencilerimin her birini çok seviyorum. Onlardan ayrılacak olmaktan dolayı üzgünüm. Hepsinin ileride büyük mevkilere geleceğine inanıyorum” dedi.

 

 

DUYGULU ANLAR YAŞANDI

Öğrencilerini ortaokula uğurlayan Akman’ın konuşması öğrenci velilerini de duygulandırdı. Akman, tek tek öğrencilerin isimlerini okuyarak karnelerini verdi ve öğrencilerle son kez birlikte fotoğraf çektirdi.

Haber / Kemal ALTUNOĞLU

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10