Milli Eğitim Müdürlüğü'nde Erdoğan dönemi

2001 yılından bu yana Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevini yürüten ve son yapılan atamalarla Tekirdağ Milli Eğitim Müdürlüğü Eğitim Uzmanlı görevine getirilen Ahmet H

Çerkezköy 16.06.2014 11:45:00 0
Milli Eğitim Müdürlüğü

YENİ GÖREVİNE BAŞLADI

Görevi devralan İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Erdoğan ve müdürlük personeli, Ahmet Hamdi Zenginal’ı kapıya kadar uğurladı. Bugün itibari ile yeni görevine başladığını söyleyen Hüseyin Erdoğan,” Çerkezköy’de uzun yıllardır eğitim içersindeyiz. Kızılpınar’da müdür muavinliğinden, Çerkezköy’de müdürlüğe kadar çeşitli kademelerde görev yaptım” dedi.

 

 

İLK GÜNÜNDE YALNIZ BIRAKMADILAR

Son iki yıl da Milli Eğitim Şube Müdürlüğü görevini yürüttüğünü söyleyen Erdoğan “Çerkezköy’de eğitimin her aşamasını bilen birisi olarak sorunların çözümlenmesi için hep birlikte çalışma yapacağız. Çerkezköy’de yapılacak olan çalışmada bizimde katkımız olursa ne mutlu bize. Herkes için hayırlısı olur, eğitim kalitesini artırmak içinde umut içersindeyiz” dedi. İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Erdoğan’ı ilk gününde öğretmen arkadaşları ve Eğitim Bir Sen Çerkezköy temsilciliği üyeleri de yalnız bırakmadı.

Haber / Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10