Kent içi ulaşım anlatılacak

Doğu-Batı Trakya Belediyeler Birliği TRAKYAKENT tarafından düzenlenen eğitim semineri programı 18-19 Haziran tarihlerinde Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Kültür Merkezinde yapılacak.

Tekirdağ 17.06.2014 14:06:00 0
Kent içi ulaşım anlatılacak

BELEDİYELERİN KAPASİTELERİNİ KARŞILAYACAK

Programda, "Kent İçi Ulaşıma Genel Bakış", "Büyükşehir Belediyelerinde Ulaşım, Görevler ve Mevzuat" ve "Toplu Taşıma Revizyonları ve Ulaşım Uygulama Örnekleri" konuları üç oturum halinde anlatılacak. Eğitim semineri ile ilgili bilgi veren Trakyakent Birlik Başkanı ve Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak “5216 sayılı Büyükşehir Belediye Kanununun en güncel konulardan biri olan 9. madde; Ulaşım Koordinasyon merkezlerinin varlığı konusunda teoriden pratiğe yönelik gerçekleşecek eğitim seminerimizi Tekirdağ’da gerçekleştiriyoruz. TRAKYAKENT Belediyeler Birliği olarak, 2013 yılında olduğu gibi 2014 yılı boyunca da üye belediyelerimize eğitim alanında hizmet verebilmek için, belediyelerin kapasitelerini karşılamayı amaçlayan bir eğitim takvimi planlamaktayız” dedi.

BİRLİKTE BÜYÜDÜĞÜMÜZÜ GÖSTERECEK

Albayrak “Belediyelerimizin kendi taleplerinden oluşan eğitim başlıklarımız altında bir araya gelen aynı görev koluna taraf personellerimiz aynı zamanda karşılıklı iletişim, deneyim paylaşımı ve kurumlar arası iyi uygulamaları da süreçte yakalama imkânı bulmaktadır. Bu gerekçelerle beraber gerçekleştirdiğimiz eğitimlere göstermiş olduğunuz katılımlar, eğitimlerden edindiğiniz güncel bilgileri görev aldığınız kurumlarda uygulamaya geçirme çalışmalarımız aynı zamanda ‘’Birlikte Büyüdüğümüzün’’ göstergeleri olacak” diye konuştu.

Haber / Cem BÜLBÜL

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10