Erdoğan: Çerkezköy'de okul sıkıntısı var

Çerkezköy Milli Eğitim Müdürlüğü görevine atanan ve geçtiğimiz günlerde göreve başlayan Hüseyin Erdoğan'a hayırlı olsun ziyaretleri başladı. Erdoğan, dün saat 15.00'da AK Par

Çerkezköy 19.06.2014 16:29:00 0
Erdoğan: Çerkezköy

EĞİTİM CAMİASINA KATKIDA BULUNMAYA ÇALIŞACAĞIZ

Erdoğan’a yeni görevinde başarılar dileyen AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Reşat Bahar “İçenin havası çok değişmiş. İnşallah Çerkezköy için başarılı çalışmalara imza atarsınız” dedi. Türkiye Okul Kıyafetleri İmalatçıları, Satıcıları Konfederasyonu Başkan Yardımcısı ve Trakya Okul Kıyafetleri İmalatçıları Satıcılar Derneği Başkanı Yaşar Yılmaz da Erdoğan’ı tebrik etti. Derneğin Türkiye’de 5 bin 300 üyesinin bulunduğunu ifade eden Yılmaz “Hemşerimiz olan Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı ile konfederasyon olarak güzel çalışmalara imza atıyoruz. Çerkezköy’de kurduğumuz dernek ile eğitim camiasına katkıda bulunmaya çalışacağız” dedi.

 

 

BU SORUN BİR NEBZE DE OLSA GİDERİLECEK

Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Erdoğan da ziyaretler dolayısıyla duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Çerkezköy’de okul sıkıntısının olduğunu söyleyen Erdoğan “ Amberdere’ye yapılacak olan Lise kampusun ardından ortaöğretim öğrenciler de boşalacak olan lise binalarına geçecek. Böylelikle bu sorun bir nebze de olsa giderilecek” dedi.

Haber / Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10