Şampiyonlar Kaymakam Kuzulu'yu ziyaret etti

Tekirdağ U-13 Ligi D Grubu'nda sezonu 38 puan toplayarak şampiyon olarak tamamlayan Kapaklıspor U-13 Futbol Takımı, kupaları ile birlikte Kapaklı Kaymakamı Aslı Aynaoğlu Kuzulu'yu makamında ziyaret etti.

20.06.2014 13:49:00 0
Şampiyonlar Kaymakam Kuzulu

“ONLARA İNANCIMIZ TAMDIR”

Kapaklı Kaymakamı Aslı Aynaoğlu’na yapılan ziyarette Kapaklıspor Kulübü Başkanı Adem Yavaş, Kapaklıspor Üyesi Nurten Pandir, Kulüp Antrenörleri Abdullah İşar ve Ercan Yılmaz ile genç sporcular yer aldı.  Ziyarette konuşma gerçekleştiren Kapaklıspor’un Başkanı Adem Yavaş “ Genç çocuklarımız U-13 Ligi D Grubu’nda büyük bir başarıya imza atarak sezonu şampiyonlukla tamamlamayı başarmıştı. Aynı zamanda Tekirdağ İl müsabakalarında da üçüncü olan çocuklarımız, Türkiye şampiyonasına ise kıl payı katılamadı. Fakat bizim onlara olan inancımız tamdır. Biz kadromuzu koruyup daha çok çalışarak daha büyük başarılara imza atacağımıza yürekten inanmaktayız” diye konuştu.

“GURUR DUYDUK”

Adem Yavaş “ Sporun çocuklarımızın derslerinde ve sosyal gelişmelerinde de olumlu katkıları oluyor. Bir okulumuzda öğretmenlerimize çocuklarımızın isim listesini verdik. 3 ay sonra kendileri ile tekrar görüştüğümüzde, çocukların derslerine olan ilgi ve dikkatlerinde yüzde 60’a varan artış gözlemlediklerini belirttiler. Çocuklarımızın bu başarısıyla da ayrıca gurur duyduk” açıklamasında bulundu.

“ŞANSI DEĞERLENDİRECEKTİR”

Gençleri spora teşvik etmek için ellerinden geleni yapmak istediklerini kaydeden Yavaş “ Kapaklıspor alt yapısından yetişen 17 yaşındaki sporcumuz Serdar İşar denenmek üzere Bucaspor’un alt yapısına çağrıldı. Bucaspor, altyapı ve tesisleşme bakımında Türkiye’nin en büyük kulüplerinden biridir. Türkiye’nin hemen her şehrini dolaşarak yetenekli futbolcu adaylarını İstanbul’a davet ediyorlar. Serdar da bunlardan biri oldu. Temennimiz, Serdar ve onun gibi daha pek çok yetenekli gencimizin bu şansları iyi değerlendirmesidir” dedi.

HEDİYE SÖZÜ VERDİ

Ziyaretten ötürü Kapaklıspor yöneticilerine ve sporcularına teşekkür eden Kapaklı Kaymakamı Aslı Aynaoğlu Kuzulu, “ Üç ay önce ziyarete geldiğinizde şampiyonluk sözü vermiştiniz. Ayrıca derslerinizi de ihmal etmeyeceğinize dair sözlerde almıştım. Bugün şunu görüyoruz ki başarılı sporcularımız verdikleri sözlerin hepsini tutmuştur. Bu nedenle sizleri ödüllenmek gerekiyor” diye konuştu. Kuzulu, Takımın kalecisi Ümit’e eldiven, oyunculara ise üzerinde “Yeni İlçenin İlk Şampiyonları” yazılı birer tişörtle birer spor ayakkabı sözünü verdi.

Haber/Faik Onur  KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10