Türkiye şampiyonasına katılacaklar

Marmaraereğlisi Belediyesi tarafından desteklenen 12 yaş Kız Basketbol takımı il birincisi olmuştu. Kupalarını Başkan İbrahim Uyan'a getiren minik eller Ereğli halkının da gururu oldu. Kızlar Denizliâ??

20.06.2014 13:51:00 0
Türkiye şampiyonasına katılacaklar

TEŞEKKÜR ETTİ

Marmaraereğlisi 12 Yaş Kız Basketbol takımı il çapında gerçekleşen müsabakalar sonrası il birincisi olarak ilçe halkının gururu oldu. Kupalarını aldıktan sonra Belediye Başkanı İbrahim Uyan’a getiren Minik basketçiler’in antrenörü Meral Canberk, “Göreve başladığım günden bu yana büyük mücadele içindeyiz. Başkanımız sporu seven ve destekleyen birisi. Bu nedenle başarı daha çabuk ve kolay oldu. Öncelikle bizlere destek veren Başkanımız Sayın İbrahim Uyan’a, Basketbol il temsilcisine, İl Hakem kuruluna teşekkür ederim” dedi.

“ÖZEN GÖSTERİYORUZ”

İl Birincisi olan minik kızları kabul eden Belediye Başkanı İbrahim Uyan, Marmaraereğlisi’nin sporda da öncü bir ilçe olacağını belirtirken bunun ilk sinyallerinin de 12 yaş grubu kız basketbol takımı ile geldiğine işaret etti. Uyan, “Belediye olarak spora ve sporcuya desteklerimiz devam edecek. Gençlerimizin sporla ve diğer kültürel faaliyetlerle iç içe olması bizleri de son derece mutlu ediyor. Bu nedenle öncelik verdiğimiz Kültür Merkezi binasının da yapımını bir an önce bitirmeye gayret ediyoruz. Çocuklarımızın salon sporunu rahatlıkla yapabileceği yerlerin de bir an öne hayata geçirilmesi için gereğini yapmaya özen gösteriyoruz. Kızlarımızı ve antrenörünü tebrik ediyorum” diye konuştu.

PLAKET VERİLDİ

Belediye binasında düzenlenen törenle kupalarını başkan’a teslim eden 12 yaş grubu basketçi kızların aileleri de gururla çocuklarının yanında yer aldı. Belediye Başkanı İbrahim Uyan, Basketbol İl Temsilcisi Şükrü Koşar’a, İl Hakem Kurulu Başkanı Burhan Ertetik’e, İl Hakem Kurulu Yönetim Kurulu üyesi Melih Ergene’ye ve Kızların antrenörü Meral Canberk’e çalışmalarından ve başarılarından dolayı teşekkür plaketi verdi.

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10