Karagöz: Bize güzel bir miras bıraktı

Çerkezköy Kent Konseyi'nin Olağan Genel Kurulu'nda başkanlığa seçilen Serkan Karagöz, dün saat 15.30'da düzenlenen törenle görevi Ahmet Gayretli'den devraldı.

Çerkezköy 20.06.2014 16:37:00 0
Karagöz: Bize güzel bir miras bıraktı

ONUN SAYESİNDE GÜZEL HİZMETLER YAPILDI

Devir teslim töreninde konuşan Çerkezköy Kent Konseyi Başkanı Serkan Karagöz, Ahmet Gayretli’nin her işinde titiz çalıştığını ifade ederek “Bize güzel bir miras bıraktı. Onun sayesinde güzel şeyler yapıldı. Amacımız onun yaptığı güzel şeylerin üzerine bir tuğla daha koymak. Bugün önemli bir gün. Hayırlı bir günde görevi devralıyorum. Önce Allah’a sonra da buradaki arkadaşların vereceği desteğe güveniyorum” dedi.

 

 

BİZE GÜÇ VERMEK İSTEYEN HERKESİ BEKLİYORUZ

Güzel yapılan hizmetlerin üstüne hizmet koymanın zor olduğunu ifade eden Karagöz “Biz de Ahmet Gayretli’nin yaptıklarının daha iyisini yapmaya çalışacağız. Kendisine Çerkezköy’e yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum” dedi. Ahmet Gayretli’nin tecrübelerinden her zaman yararlanacaklarını ifade eden Karagöz “Ben bir Çerkezköy doğumlu olarak, kimse bölgecilik yaptığımı söyleyemez. Bölgecilik yapanları da kınıyorum. Çerkezköy’ü küçük İstanbul gibi görüyorum. Yerli yabancı ayrımı yapmaksınız herkes bizim kardeşimizdir, herkesi seviyoruz. Bize güç vermek isteyen herkesi bekliyoruz” diye konuştu.

KOLTUKLAR GELİP GEÇİCİDİR

Çerkezköy Kent Konseyi Eski Başkanı Ahmet Gayretli de “Koltuklar gelip geçicidir. Bizim için, he Gayretli soyadı için bu genel bir kaidenin ötesindedir. Biz her zaman karşılıksız hizmetin neferi olduk” dedi. Oturduğu koltuğa değer kattığını dile getiren Ahmet Gayretli “Arkadaşlarımız birikimlerini başkana aktaracaktır. Biz gönül işi yapıyoruz. Bu nedenle müfredata boğulmamalıyız. İnsan iyi şeyler yapıyorsa hizmetine devam etmeli. Bu iş zor bir iş. İnsanlara verdiğiniz taahhütler beklemez. Buraya zaman ayıracaksınız. Böyle olursa zaten üstüne bir şeyler koyarsınız” dedi.

ÖNEMLİ OLAN FARKINDALIK YARATMAK

İnsanların hayatın her alanında seçimler yaparak tercihlerini ortaya koyduğunu söyleyen Gayretli “tercihimiz kötü ise herkes zarar görüyor. Ama burada zarar görülecek bir durum yok. Önemli olan farkındalık yaratmak. Fikir üretip yeni bir bakış açısı getireceksiniz. Eksikliğe parmak basıp göstereceksiniz. Zor olan tarafı bu” dedi.

ÇERKEZKÖY’ÜN ADINA YAKIŞAN BİR ÇALIŞMA BEKLİYORUM

Kent Konseyi’nin yeni dönemde daha başarılı olmasını temenni eden Gayretli “Çerkezköy’ün adına yakışan bir kent konseyi çalışması bekliyorum. Demokratik bir seçime gittik. Ben yanlış bir iş yapıp kazanmaktansa, doğru bir iş yapıp kaybetmeyi tercih ederim. Bu hep böyle oldu. Çerkezköy bir şey kaybetmedi. Hizmetin devamlı olduğunu bilmek, bunu da hazmedebilmek önemli” dedi. Devir teslim töreninde kent Konseyi Yürütme Kurulu Üyeleri de hazır bulundu.

Haber / Gülveren VATANSEVER

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10