ETSO üyeleriyle istişare ediyor

Edirne Ticaret ve Sanayi Odası'nın 11. Meslek Grubu üyeleri genişletilmiş istişare toplantısı düzenledi. Komiteye bağlı medikal malzeme sektöründe ticari faaliyet gösteren üyeler bir araya gelerek sektörel s

Bölgede Gündem 21.06.2014 15:42:00 0
ETSO üyeleriyle istişare ediyor

ÖNERİLER GELİŞTİRİLECEK

Meclis Üyesi ve 11. Meslek Grubu Üyesi Doğan Yakar ve Yener İşbilir'in moderatörlük ve Başkanlık yaptığı toplantıya, Yönetim Kurulu Başkanı Recep Zıpkınkurt ve bazı meclis üyeleri katıldı. Toplantının açılışında konuşan Yönetim Kurulu Başkanı Recep Zıpkınkurt “İstişare toplantılarımız vesilesi ile hem komitelerimize bağlı üyelerimizin yaşadıkları sorunlara çözüm önerilerini geliştireceğiz hem de üyelerimizle bir araya gelerek aramızdaki bağı kuvvetlendireceğiz. Aldığımız sorumlulukla üyelerimize en iyi hizmeti vermek için çalışıyoruz. Düzenlediğimiz istişare toplantıları ile üyelerimizin sorunlarını tespit ederek, bu sorunlara çözüm önerileri geliştirerek gerekli çalışmaları yapacağız” dedi.

HASTANE YETKİLİLERİYLE TOPLANTI YAPILACAK

Medikal firmalarının hastanelerden alacak tahsiliyle ilgili sorunların çözümü için hastane yetkilileriyle toplantı yapılmasının kararlaştırıldığı toplantıda, eczanelerde tıbbi malzeme satışının yasaklanması için gerekli girişimlerin yapılması, bayilik sistemi ile satış yapan firmalara karşılıklı sözleşme şartı getirilmesi, medikal sektöründe yaşanan finans sıkıntısını giderme noktasında KOSGEB ve bankalar ile görüşmeler yapılmasına ve komşu ülke Bulgaristan ve Yunanistan'dan gelerek medikal malzeme alanlara gümrük kapılarında gerekli kolaylığın sağlanması için görüşme ve girişimlerde bulunulması kararlaştırıldı.

Haber / Sevay KARDEŞ

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10