Sevilen başsavcıya görkemli veda

2 yıldır Çerkezköy Cumhuriyet Başsavcılığı görevini yürüten ve Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu Adli Yaz Kararnamesi ile Adıyaman Cumhuriyet Başsavcılığı'na atanan Ali Ulvi Yılmaz, H

Çerkezköy 21.06.2014 15:48:00 0
Sevilen başsavcıya görkemli veda

ONLARI HİÇBİR ZAMAN UNUTMAYACAĞIZ

Çerkezköy Adliyesinde görev yapan hakim, savcı ve adliye personeli tarafından düzenlenen yemekte duygulu anlar yaşandı. Programın sunuculuğunun Çerkezköy Adliyesi personelinden Fatih Karabıyık yaptı. Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, gecede yaptığı konuşmada, 15 Ağustos 2013 tarihinde Çerkezköy’de göreve başladığı günden bu yana Başsavcı Ali Ulvi Yılmaz ile birlikte tüm hakim ve savcılarla birlikte görev yapma imkanının olduğunu ifade ederek “Yolları açık olsun. Onları hiçbir zaman unutmayacağız” dedi.

AYRILACAK OLMALARINDAN DOLAYI ÜZÜNTÜLÜYÜZ

Başsavcı Ali Ulvi Yılmaz ve eşinin aynı zamanda aile dostları olduğunu söyleyen Kubilay “İnşallah emekliliğimizde de  birlikte aynı yerde bir araya geleceğiz. Aramızda ayrılacak başka savcı ve hakimlerimiz de var. Hepsinin yolu açık olsun. Yeni görevlerinde de başarılar diliyorum. Aramızdan ayrılacak olmaları dolayısıyla ilçemiz adına üzülüyoruz” dedi.

İLE ATANDIĞI İÇİN GURURLUYUZ

Çerkezköy Cumhuriyet Başsavcısı Ali Ulvi Yılmaz’ın il Cumhuriyet Başsavcısı olarak atanması nedeniyle gurur duyduklarını söyleyen Kubilay “Çerkezköy’de güzel hizmet yapan ve Çerkezköy’den başka il ve ilçelere atanan savcı ve hakimlerimizin hepsine içtenlikle ilçemizdeki hizmetleri nedeniyle teşekkür ediyor, geceyi düzenleyen adliye personelimize de bu güzel organizasyona  içinde ayrıca teşekkür ediyorum” diye konuştu.

ÇERKEZKÖY ÇOK ÖZEL BİR YERE SAHİP

Çerkezköy Cumhuriyet Başsavcısı Ali Ulvi Yılmaz da “Çerkezköy halkından çok memnun kaldık ve asla unutmayacağız. Biz iki yılı aşkın bir süre önce Çerkezköy adliyesine gelirken bizim için sürpriz olmuştu. Şimdi yine atanmamız sürpriz oldu. Zor günler geçirdik. Bir hayal kurduk ve hayalimizi de yeni adliye binasının yapılmasıyla gerçekleştirdik” dedi. Çerkezköy’de çok güzel arkadaşlıklar kurduklarını söyleyen Yılmaz “Çerkezköy bizde çok özel yere sahip. Bu güzel şehri ve insanlarının bizde ayrı bir yeri var bu nedenle Çerkezköy halkını unutmak mümkün değil” dedi.

İYİ ÇALIŞMALAR YAPTIK

Çerkezköy’de basın mensuplarıyla da çok iyi diyalog kurduklarını ve basın ile de iyi çalışmalar yaptıklarını ifade eden Yılmaz “İki yılı aşkın görev yaptığım bu güzel kentte basın mensuplarımızla da çok iyi anlaştık. Zaman zaman onlarla da iyi çalışmalar yaptık.  Çerkezköy’de gerçekten çok güzel gazetecilik yapılıyor” diyerek basın mensuplarına da teşekkür etti.

GÜZEL DOSTLUKLAR EDİNDİK

Programda Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, Başsavcı Ali Ulvi Yılmaz’a önce Kaymakamlık adına ve Adliye personeli adına birer plaket takdim etti. Bergama Hakimliğine atanan Çerkezköy Hakimi Muhsin Gökhan Kayra da Çerkezköy’de çok güzel dostluklar edindiklerini ifade ederek “Çerkezköy’de görev yapmaktan da son derece mutlu olduk” dedi. Çerkezköy Cumhuriyet Başsavcısı Ali Ulvi Yılmaz Hakim Muhsin Gökhan Kayra’ya plaket takdim etti.

SÜRPRİZ OLDU

Ankara Ceza tevkif Evleri Genel Müdürlüğü bünyesine atanan Çerkezköy Cumhuriyet Savcısı Mahmut Ateş’e de Çerkezköy Cumhuriyet  Savcısı  Mikail Demirci tarafından plaket takdim edildi. Tayininin kendisi için sürpriz olduğunu söyleyen Ateş “Beraber çalıştığım tüm Çerkezköy Adliye personeline teşekkür ediyorum” dedi.

İLK GÖREV YERLERİYDİ

Hınıs Hakimliğine atanan Hakim Hatice Akça’ya da plaketini Hakim Fatih Özyurt takdim etti. Hakim Hatice Akça ve eşi Cumhuriyet Savcısı İsmail Akça’da yaptıkları kısa konuşmalarında Çerkezköy ilk görev yerleri olduğunu ve görevlerini en iyi şekilde yaptıklarını ve ilk görev yerleri olması nedeniylede Çerkezköy’ü hiç unutmayacaklarını belirttiler. Cumhuriyet Savcısı İsmail Akça’ya plaketini Cumhuriyet Savcısı Ziya Öztürk verdi.

KEYİFLİ BİR GECE YAŞADILAR

Yemeğe Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürü Murat Ogan, İrmet Hospital Başhekimi Op.Dr. Ahmet Türker,İrmet Hospital Başhekim Yardımcısı Op.Dr. İrfan Tombalak,Çerkezköy Mal Müdürü İlhami Taşkın,Çerkezköy Adliyesi Yazı İşleri Müdürü Erbay Bekiroğlu ve Çerkezköy Adliyesinde görev yapan tüm Cumhuriyet Savcıları ile Hakimler ve adliye personeli katıldı. Çerkezköylü sanatçı Musti ve ekibi de geceye katılan tüm adliye personeline keyifli bir gece yaşattı.

Haber / Cem BÜLBÜL

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10